Настя Каменських вийшла у пшеничне поле і показала округлий живіт: “Готуємося до народження малечі”

Відома українська співачка Настя Каменських знову сколихнула мережу імовірною вагітністю, опублікувавши фотосесію на тлі пшеничного поля. Детальніше в статті.

Відома українська співачка Настя Каменських вже понад півроку знаходиться за кордоном. У якості прихистку родина артистки обрала Іспанію. Там виконавиця знаходиться разом зі своєю мамою, чоловіком та свекрухою.

І поки деякі шанувальники критикують артистку за те, що вона жодного разу не відвідала Україну у скрутну хвилину, інші підозрюють, що насправді артистка виношує дитину, і тому не повертається.

Настя Каменських вийшла у пшеничне поле і показала округлий живіт

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографіі, які вразили підписників. Настя Каменських обрала для фотосесії пшеничне поле, а на голову одягла великий прекрасний вінок. В свою фігуру вона приховала за кофтиною крупної в’язки, але навіть через неї було помітно, що живіт зірки значно збільшився.

Особливо ця деталь кидалося в очі у кадрі, де Настя Каменських повернулася до об’єктиву в профіль. Підписники зірки одразу ж почали писати в коментарях про те, що імовірно вона чекає на дитину. Однак Настя Каменських як завжди проігнорувала ці слова.

Настя Каменських вийшла у пшеничне поле і показала округлий живіт

Нагадуємо, що не так давно Настя Каменських та Потап давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що мріють про спільну дитину. Однак за невідомої причини пара поки що не можуть реалізувати це бажання. Зокрема продюсер відкрито говорить, що мріє бути багатодітним батьком. Натомість Настя обмежується лише поясненнями щодо волі Господа. Мовляв, якщо не виходить, то так і треба. Цілком імовірно, що зараз у пар є час та можливості виправити цю ситуацію.

Схожі статті