“Їй 15 років”: 50-річний Ектор Хіменес-Браво зізнався, який насправді вік у його молодої обраниці

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вперше розповів, скільки років його коханій. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво роками зберігав за собою репутацію затятого холостяка. У його житті було декілька жінок, з якими він мріяв пов’язати своє життя. Однак публічність не давала йому можливість здійснити свої наміри.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, який насправді вік у його молодої обраниці

Не так давно стало відомо, що на цей раз Ектор знайшов жінку, яку не стане показувати публіці. Кухар заявив на всю країну про серйозність своїх намірів і саме цим пояснив небажання знайомити обраницю з шанувальниками.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину
Ектор Хіменес-Браво зізнався, який насправді вік у його молодої обраниці

Але без складнощів все одно не обійшлося. Після публікації останніх фото аудиторія прийшла до висновку, що дівчина Ектора насправді дуже молода. Деякі писали навіть про те, що їй 15 років. Зважаючи, що Ектору вже 50 років, реакція користувачів була дуже бурхливою.

Нещодавно колумбієць вирішив розповісти яка ситуація з віком дівчини насправді. Він погоджується з фанатками стосовно того, що його кохана виглядає дуже молодо. Однак про те, що вона не повнолітня навіть мови не йде.

“Вона українка. Коли опублікував фото, було багато коментарів, що їй 15 років. Звичайно, це не так. Ми разом вже дуже довго, я не хотів афішувати стосунки, бо є багато людей, які цього не розуміють. Так, вона виглядає дуже молодою. Я вирішив обрати українку, бо українські дівчата завжди молоді”, – розповів ведучий в інтерв’ю “24 Каналу“.

Також зірка вперше розповів про те, що коли він знаходився в Колумбії, його кохана поїхала з ним. У їхньому будинку залишилася мама дівчини, яка слідкувала за собаками. Зіркова пара була шокована новинами з України, і багато плакала через це.

Схожі статті