Акторка “Жіночого кварталу” Олександра Машлятіна зробила стрижку, як в Алли Мазур: чому попрощалася з косою

"Жіночий квартал" став однією з улюблених передач для мільйонів українок, а його акторки — кумирами. Однією з найяскравіших зірок проєкту стала Олександра Машлятіна. Чим живе знаменитість зараз і чому зробила стрижку, як в Алли Мазур — читайте далі у матеріалі.

Її образи підкорюють саме серце, а кожна репліка — окремий анекдот. Олександра виступає на сцені вже дуже давно. Популярність зірці принесла участь у розважальному шоу “Ліга Сміху”, де Олександра брала участь у команді “Тріо різні”. Глядачі одразу оцінили характер артистки і її легкий гумор.

Цікаво, що улюблениця мільйонів не закінчувала театрального ВНЗ. За освітою вона взагалі перекладач англійської мови, проте у душі справжня акторка. Крім цього Машлятіна активно веде Інстаграм.

Олександра Машлятіна зробила стрижку, як в Алли Мазур

Якщо раніше на сторінці зірки “Жіночого кварталу” можна було помітити яскраві світлини зі зйомок, то нині публікації присвячені нашому загальному найбільшому горю: війні. Навіть опублікувавши фото на свій День народження, артистка не забула нагадати прихильникам, що її знайомі збирають кошти на амуніцію, і замість подарунка собі попросила народ допомогти копійчиною на каски:

“Нині мої друзі збирають на каски на передок. І я дуже хочу, щоб ми з вами внесли свій внесок. Тому, якщо ви хотіли мене привітати (як же незручно це писати), то давайте краще зберемо трохи грошей на важливу справу?”

Та не тільки це вразило фанатів. Привернула увагу стрижка знаменитості. Від колись довгого пишного волосся. Олександра зробила хлопчачу зачіску, як-от в Алли Мазур у 2019-му. У коментарях почали розпитувати активно знаменитість, до чого такі зміни:

  • “Чому ви підстриглися?”
  • “Навіщо обрізала гарне волосся?”
  • “Схоже що ви живете із жорстоким внутрішнім критиком, який вам навіть спати не дає, доки щось корисне не зробите”
Олександра Машлятіна зробила стрижку, як в Алли Мазур

Саша не відповіла, чому зробила таку стрижку: скоріше а все захотілося змін.

Нагадаємо, що брат Машлятіної зараз захищає Україну. Зірка тривалий час не розповідала про це, але наважилася, коли для оборони знадобилося купувати тепловізор. Рідня акторки боронить наші землі на сході, під Бахмутом.

Схожі статті