В чорному топі з декольте до пупка і червоною помадою: екс-дружина Дзідзьо Славія припинила бути скромницею

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Славія вразила фанатів новим образом, яким вона похизувалася у власному мікроблозі.

Впродовж тривалої кар’єри знаменитого українського виконавця Дзідзьо у пресі вкрай рідко з’являлися фотографії його коханої дружини. Усе, чим фанати могли задовільнити свою цікавість, були знімки з весілля. Мало хто знав, що Ярослава насправді приходила на кастинги різноманітних шоу і з’являлася на екрані, адже вона ніколи не представлялася, як дружина Дзідзьо.

Екс-дружина Дзідзьо Славія припинила бути скромницею

Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни
Екс-дружина Дзідзьо Славія припинила бути скромницею

Однак, перед тим як розлучитися дівчина вирішила розповісти журналістам про усе, що їй наболіло в зірковому шлюбі. Михайло, який ненавидить розповідати про особисте пресі, не оцінив цей крок і розсварився з благовірною.

Однак після розлучення пара все ж таки дійшла консенсусу і навіть зараз знаходиться на зв’язку. Славія не претендувала на майно Михайла, але натомість отримала елітну квартиру на березі озера. Житло Дзідзьо передав шляхом дарування.

В особистому житті дівчини також відбулися значні зміни. Ярослава відпустила коханого і почала будувати стосунки з іншим: напередодні війни артистка навіть мала переїхати до обранця у будинок.

Стиль зірки також зазнав певних змін. Славія почала частіше одягати шкіряні спідниці, топи, а також робити яскравий макіяж. Наприклад, нещодавно вона потішила своїх підписників черговим кадром, на якому постала з величезним декольте. Відповідна фотографія з’явилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Не варто і казати, наскільки вродливу та талановиту жінку втратив Михайло. Та здається, що і сам Дзідзьо дивиться лише вперед, адже нещодавно зізнався, що також перебуває у романі. Однак, стосунки поки що не настільки серйозні, щоб представляти обраницю публіці.

Схожі статті