35-річний Андрій Бєдняков вперше показав свій паспорт: ведучого просто не впізнати — була пластика? (ФОТО)

"Шапка" на голові та зовсім голе лице. Український ведучий Андрій Бєдняков показав, як виглядав у свої найкращі роки, у ранній молодості. Тоді він був ще зовсім юним, але вже подавав великі надії. Деталі читайте у матеріалі.

Як колись співав відомий виконавець Кузьма Скрябін: “Старі фотографії на стіл розклади, дитячі історії смішні – розкажи”. І справді, знайти старе фото, це ніби то знов пірнути у безтурботне дитинство. Ведучий тревел-шоу “Орел та Решка” показав прихильникам, як він виглядав у 16 років. Андрій Бєдняков поділився у сторіс тим, що деякі не покажуть навіть за гроші — знімком з паспорта.

“Просто хоч якось підняти вам настрій – покажу своє фото у паспорті”, — написав ведучий.

35-річний Андрій Бєдняков вперше показав свій паспорт

І справді, зображення молодого артиста викликає доброзичливу посмішку. Красеня з фото майже не впізнати: гострі вилиці, відсутність бороди та густа копиця волосся. Ймовірно, що майбутній ведучий користувався неабиякою популярність у жіночої статі, бо на такого вродливого парубка важко не звернути уваги.

Для порівняння шоумен виклав наступне фото із паспорта, скоріш за все те, що робилось на 25 років:

“Добре. Заслужили на другу фотку! Тут я вже зняв шапку”, — підписав світлину артист.

Під шапкою Бєдняков має на увазі, що коротко підстриг свої юнацькі кучері. Але на іншій частині обличчя рослинності побільшало — з’явились вуса та борода, які візуально додають віку та солідності.

Родина Андрія Бєднякова
35-річний Андрій Бєдняков вперше показав свій паспорт

На обох фотографіях Андрій виставив геолокацію з містом, назва якого смуток у серці кожного українця й не тільки, це Маріуполь.

У цьому сонячному місті на узбережжі Азовського моря народився й виріс мандрівник, який зробить неперевершений внесок в історію телешоу “Орел і решка” і запам’ятається мільйонам як один із найкращих ведучих цього проєкту.

Нагадаємо, що у знаменитості в Маріуполі залишились рідні. Маму Андрія, на жаль врятувати не вдалося, вона померла в окупації від хвороби та нелюдських умов. Зараз артист усіма силами намагається оговтатись від втрати та знайти сили жити далі.

Схожі статті