Через кого Дан Балан розлучився з першою дружиною? Співак проміняв сім’ю на іншу, і це не Тіна Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя ретельно приховує деталі особистої її сфери. Однак преса вважає, що чоловік був одружений.

У період активного розвитку кар’єри знаменитого виконавця Дана Балана молдавська преса з більшим успіхом розкривала його секрети глядачам. Поки фанатки артиста по всьому світу мріяли підкорити його серце, співвітчизники зірки знали, що воно було зайняте.

Через кого Дан Балан розлучився з першою дружиною

Знайшлася маленька донька Дана Балана, яку молдавський мачо приховував від усіх
Через кого Дан Балан розлучився з першою дружиною

Так, подейкували, що у двохтисячні чоловік одружився з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яка в результаті цього союзу народила артисту сина. Виконавець мав дуже щільний графік, постійно розїжджав по гастролях і нібито саме це зруйнувало їхнє кохання. Жінка дуже ревнувала Дана Балана, адже знала про те, яким успіхом він користується.

Дан прийняв рішення розлучитися, а вже через невеличкий проміжок часу почав зустрічатися з кращою подругою своєї сестри Сонди Христиною Руссу. Їхні спільні фотографії навіть з’являлися на обкладинках журналів тодішнього часу. Однак жодних деталей цих взаємин преса також не могла дізнатися. Хіба що, потрапивши у гучний скандал через колишню дружину артиста, дівчина мала дати спростування журналістам, що власне і зробила.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Через кого Дан Балан розлучився з першою дружиною

Так, багато років тому країну потрясла новина про те, що дівчина Дана намагалася завершити своє життя через нещасне кохання. Христина заявила, що це не вона і журналісти зробили висновок, що насправді мова йшла про Еллу Крупеніну. Тоді жінка проживала в Ізраїлі, а в статті, джерелом якої виступав невідомий знайомий постраждалої, ішлося про те, що подія сталася саме в в цій країні.

З цього вчинку журналісти зробили висновок, що колишня дружина Дана досі його кохала і таким чином дала знати про свої страждання.

Схожі статті