MARUV народила дитину, заговорила українською та довела, що лишилася на Батьківщині: “Вивчаю Конституцію”

MARUV ошелешила зізнанням: нині вона українізується всіма силами. Зірка розповіла, як вивчає рідну мову та навіщо звернулася до Конституції. Проте, як співачка збирається пояснити шанувальникам своє мовчання стосовно війни — читайте далі. 

У фанатів цієї епатажної зірки з лютого стало складатися враження, що співачка MARUV протягом п’яти місяців ретельно замовчує війну. Їй приписували, що вона боїться втратити російські гонорари. Цікаво, що саме на території країни-агресора Ганна Корсун була визнана кращою артисткою року за версією MTV.

Саме своїм мовчанням відома виконавиця розлютила українських прихильників, колег по сцені та викликала неабиякі суперечки у соціальних мережах.

Шанувальники не розуміли, як можна відмовлятись від коментарів стосовно вторгнення на твою Батьківщину та без вагань позувати для російських видань. Гнівний шквал повалився на співачку не тільки від слухачів. Багато хто зробив зауваження, а Леся Нікітюк навіть закликала, щоб співачка поїхала відвідала обстріляний Харків.

MARUV народила дитину, заговорила українською

Проте цікаво, що народжувати первістка зірка вирішила саме в Україні, де її помітити в одній з Київських клінік.

Несподівано Марув, яка раніше роздавала інтерв’ю російським ЗМІ, в ефірі радіо NRJ заговорила українською мовою. Це помітив блогер Беспалов та опублікував цю розмову на своєму ютуб каналі.

“Ти знаєш, чому я стала вже більш гарно розмовляти українською? Я в школі добре розмовляла, бо в мене була українська школа, де ми вчили українську, російську та англійську. Але потім, коли я пішла в інститут, то нам викладали на російською більшою мірою і я так перейшла. А зараз я вивчаю Конституцію… Такий час, що потрібно знати свої права та закони, а все ж там українською написано”, — такі пояснення дала артистка.

Як Ганна Корсун стала відомою?

Дівчина з дитинства відвідувала музичну школу та брала участь у різних вокальних конкурсах. У 2014 році співачка взяла участь у шоу “Голос країни”, а у 2016 році вийшла у полуфінал Євробачення. Найбільшу популярність знаменитості принесла пісня “Siren song”, яка має 48 мільйонів переглядів на ютубі.

Нагадаємо, що співачка народилась у місті Павлоград, Дніпропетровської області.

Схожі статті