37-річна Тіна Кароль показала коханого: закинула ноги на симпатичного чоловіка прямо у глядацькій залі

Тіна Кароль — дуже загадкова знаменитість. Артистка офіційно має статус вдови, але не раз її помічали у романтичних історіях. Нещодавно у мережі спливло фото поп-діви, де вона ефектно закинула свої кілометрові ноги на вродливого чоловіка.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу — не лише ефектна зірка, а й одна з найбажаніших наречених українського шоу-бізнесу. Проте, артистка знає, що у її серці є лише один обранець.

Нещодавно у мережі спливла архівна світлина, яка довела все: поп-діва мала лише раз у житті справжнє кохання. І це, звісно, Євген Огір. Не треба бути психологом, аби побачити, наскільки теплі та близькі стосунки були у цієї пари. Так, на публіці вони намагалися бути лише співачкою і продюсером, але фізіогноміка, звички — все видавало у них нестримну любов.

37-річна Тіна Кароль показала коханого

У мережі спливла світлина, де Тіна без часточки сорому закинула привселюдно ноги на свого законного чоловіка. Він лише тільки посміхався від такої, задавалося б, знахабнілої поведінки. Проте, нічого проти не мав. Кароль такі трюки робила не раз, аби показати всім, хто головна жінка у житті Жені.

Чому не стало Євгена Огіра?

Нині всі світлини Тіни та Жені виглядають, як ілюстрації далекого, майже неіснуючого минулого. 9-й рік проживає Кароль без свого коханого чоловіка. Тяжка хвороба за лічені місяці з дужого продюсера зробила худесенького домосіда. Співачка не полишала надії врятувати свого обранця від онкології. Навіть, коли лікарі говорили, що шансів немає, артистка все одно возила його найкращими клініками. Та однієї сили любові Тані не вистачило, і рак шлунку таки забрав життя її милого.

Тіна Кароль показала, яким статним красенем виріс її син
37-річна Тіна Кароль показала коханого

Нагадаємо, що у 2020-му році поп-діву активно сватали за колегу по музичному проєкту, а досі фанати Тіни Кароль не можуть повірити у те, що її роман з Даном Баланом був лише для ефектної картинки на “Голос країни”. Які насправді почуття були у зірок та чим завершилися відносини діаманту нашої сцени і молдавського мачо? Про все ви дізнаєтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті