Як виглядають у паспорті Настя Каменських, Потап, Влад Яма та інші зірки, які показали найголовніший документ

Фото у паспорті — це той портрет, який багато хто воліє не показувати, адже частіше за все воно не передає повністю індивідуальність людини та робить її вкрай серйозною. Проте, зірки нашого шоу-бізнесу не тих, хто не вміє покепкувати над собою.

Фотографії на документ — болюча тема для багатьох українців. Світлина 3х4 часто робить поспіхом, у недорогих салонах, при дуже яскравому світлі, а ще й біле тло підкреслює всі недоліки шкіри та зачіски. Та не слід думати, що тільки у вас у головному документі портретик виглядає “якось не так”. Зірки показали, як виглядають у паспорті.

Молодого Потапа ледь можна впізнати: пишна чуприна і худесеньке личко показують, наскільки Олексій був тендітним у душі митцем у ранній молодості. Натомість зараз він — справжній репер та надійна опора для своєї дружини, яка, до речі, також не соромиться показувати, якою була на момент отримання книжечки з гербом. Це й не дивно, адже вона там справжня любуся: чорні кучерики та іскорка в очах видають у ній справжню зірочку.

Як виглядають у паспорті Настя Каменських, Потап, Влад Яма та інші

А ось перше фото Тіни Кароль у документі ми точно ніколи вже не побачимо. Річ у тім, що після смерті Євгена Огіра вона змінила ПІБ і офіційно перестала бути Тетяною Григорівною Ліберман. Проте, світлину на закордонний паспорт все ж таки наважилася показати. Красуня, як і у реальному житті.

Як виглядають у паспорті Настя Каменських, Потап, Влад Яма та інші

Свою молодість на першій сторінці синенької книжечки показали і Влад Яма з Андрієм Бєдняковим. В обох пишна шевелюра, з якою їх пам’ятають лише близькі. У танцюриста взагалі кучерявилося волосся, але для його образу у танцях це було не потрібно, тому й коротко стригся. Екс-ведучий “Орла та решки” навіть пожартував, що зняв шапку з копни волосся у дорослому віці.

Як виглядають у паспорті Настя Каменських, Потап, Влад Яма та інші

Світлана Лобода також показала свій паспорт, але не заради того, щоб похизуватися чи покепкувати зі своєї світлини. Співачка, яка тривалий час прожила у росії, на початку війни доводила, що не змінила свого громадянства та лишилася вірною Україні.

Як виглядають у паспорті Настя Каменських, Потап, Влад Яма та інші

Нагадаємо, що артистка також повернулася додому та навіть відвідала рідний Ірпінь, аби дізнатися, чим можна допомогти своєму місту.

Схожі статті