Як виглядає зараз 43-річна Ані Лорак: лишилася без своїх багатств за кордоном і приховує зіпсовану зовнішність

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак півроку тому зникла з інформаційного простору і приховує своє місцеположення. Що за цей час сталося з артисткою?

Після 24 лютого на Ані Лорак чекало випробування, яке розставило усе по своїх місцях. Артистка не засудила дій російської федерації, але через чорний квадрат своє походження була вимушена зібрати пожитки, дитину та рушити за кордон. З того моменту співачку почали вважати зрадницею і в Україні, і на території росії.

Як виглядає зараз 43-річна Ані Лорак

Як змінилося життя Ані Лорак
Як виглядає зараз 43-річна Ані Лорак

Після того, як фанати змогли встановити її місцезнаходження, а на той час це були Арабські Емірати, Кароліна вирішила видалити особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Незабаром стало відомо, що її єдина донька Софія рушила жити до батька.

Артистка скасувала усі свої концерти, і як повідомляють російські ЗМІ, не віддала гроші слухачам за квитки. Мало того, що співачка припинила заробляти, на неї подали до суду, нібито через вкрадені гроші у російської аудиторії. Далі більше, мережею поповзли чутки і про те, що Лорак покинув її коханий.

Однак свіжі кадри, на яких співачка виступала у Вірменії на приватному заході просто вразила її фанатів. У кадрі Ані Лорак постала зовсім не такою, якою її звикли бачити глядачі.

Як зараз виглядає Ані Лорак

Артистка помітно набрала у вазі, і до того ж не один кілограм. Деякі користувачі мережі навіть припустили, що насправді зірка вагітна, мовляв тому ховається. Втім, здебільшого публіка все ж таки притримується думки, що Ані Лорак тримається у тіні, щоб не завдати ще більшої шкоди своїй репутації. Подейкували навіть про те, що це їй порадив Філіп Кіркоров, який славиться своїми втечами від журналістів, коли йому ставлять незручні питання.

Схожі статті