Дочка Олени Мозгової, яка народилася не від Пономарьова та Аксельрода показала свого справжнього батька (ФОТО)

Старша дочка знаменитої української продюсерки Олени Мозгової сколихнула мережу публічним зверненням до свого батька. Всі деталі в нашій статті.

Коли дочка знаменитого українського композитора Миколи Мозгового та починаючий співак Олександр Пономарьов зійшлися, у дівчини вже була донька від іншого чоловіка. Олена Мозгова виховувала донечку Зою, яку виконавець прийняв як свою.

Дочка Олени Мозгової показала свого справжнього батька. Олександр Пономарьов з дочкою Женею

Не дивлячись на той факт, що пара так і не одружилася офіційно, співак ніколи не відокремлював дівчинку від їхньої спільної з Оленою спадкоємиці Жені.

Дочка Олени Мозгової показала свого справжнього батька

Зараз обидві дівчини досить дорослі, однак Олександра Пономарьова можна вважати багатодітним батьком, адже виховав він трьох прекрасних дітей.

Як нещодавно з’ясувалося, спадкоємиця Олени Мозгової так само ставиться до свого першого вітчима, як і він до неї. Саме Олександра Пономарьова Зоя називає своїм татом. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для батька з днем народження і вразила неймовірно ніжним та люблячим ставленням до чоловіка.

Дочка Олени Мозгової показала свого справжнього батька

Дівчина навіть додала архівний кадр, на якому вона зовсім маленька сидить на руках у батька, а поруч з ними покійний дідусь — Микола Мозговий.

Варто відмітити, що  Понамарьову дійсно вдалося налагодити дуже міцний зв’язок зі своїми дітьми. Наприклад, коли Олена та Олександр розійшлися, то їхня донька Женя принципово захотіла залишитися з батьком. Але згодом батько почав налагоджувати особисте життя, її мама дуже чекала на неї вдома і все стало на свої місця. Зараз Олександр живе разом зі своєю цивільною дружиною, а Олена виховує спільну доньку з Девідом Аксельродом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.