Після народження сина Юрія Горбунова не впізнати: посивів, схуд — тяжке батьківство вимотало шоумена?

Юрій Горбунов для багатьох є прикладом справжнього чоловіка: і над кар'єрою працює, і встигає дітей виховувати, а ще й балує кохану дружину. Та нещодавно він показав нове фото, де видно наскільки змінили події останніх місяців знаменитість.

Юрій Горбунов і Катя Осадча стали однією з найбільш популярних пар українського шоу-бізнесу. Тривалий час зірки приховували свої стосунки, але згодом ошелешили всіх прихильників тим, що стали подружжям. У їхньому шлюбі народилося двійко синів. Старшенького звати Іван, а найменшого Данило.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Після народження сина Юрія Горбунова не впізнати

Чому Юрій Горбунов — чотирижди батько?

Рідних дітей до одруження з Катериною Осадчею у шоумена не було, хоча й тривалий час він був одружений. З першою обраницею у нього були дуже теплі стосунки. Навіть її дочку від першого шлюбу вирішив вдочерити та виховувати, як свою рідну. Юрій майже нічого не розповідає про свою падчерку, але відомо, що вона вже зовсім доросла і має власну родину.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Після народження сина Юрія Горбунова не впізнати

Цікава історія сталася і зі старшим сином головної зірки “Світського життя”. Річ у тім, що у 2002-му році, коли ведуча була ще у шлюбі з політиком Олегом Поліщуком, вона народила сина Іллю. Хлопець виріс дуже схожим на маму. А ось Горбунов став йому буквально названим батьком. Коли Катя вже мала серйозні стосунки зі знаменитістю, довелося знайомити майбутнього чоловіка зі своєю дитиною. І все переросло у великі довірливі взаємини. Шоумен навіть лишався стежити за підлітком, коли його ненька їхала у відрядження. Нині юнак вчиться за кордоном, поїхав туди минулого року.

Катерина Осадча та Ілля Поліщук
Після народження сина Юрія Горбунова не впізнати

Здавалося, що в кого, в кого, а в Юрія сил на все вистачає. Та нещодавно він показав, як змінився за останній час. Видно, що знаменитий чоловік старанно працює зараз. Відомо, що він їздить розважати наших захисників. Чоловік Осадчої дуже посивів: від чорнявої шевелюри мало що лишилося. Проте, це зробило Горбунова ще більш мужнім на вигляд.

Нагадаємо, що Катерина від час війни займається проєктом з пошуку людей. Дуже багато заявок було опрацьовано саме з Маріуполя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.