“Одружився”: переможець Холостячки-2 Андрій Задворний розкрив вражаючу таємницю Тарапати — Огнєвіч обімліє

Відомий український бізнесмен та блогер Андрій Задворний показав колишнього конкурента Макса Тарапату та вразив новиною про чоловіка. Усі деталі в статті.

Знаменитий український бізнесмен та блогер Андрій Задворний після перемоги на проекті “Холостячка” не зміг зберегти стосунки зі Златою Огнєвіч, але натомість залишився друзями з Максом Тарапатою та Андрієм Хветкевичем. Вельми дивний результат, зважаючи на той факт, що зірка неодноразово запевняв, що дійсно покохав співачку.

Тим не менш, зараз чоловіки добре спілкуються між собою, і навіть інтригують мережу взаємним піаром.

Андрій Задворний розкрив вражаючу таємницю Тарапати

Так, нещодавно Андрій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав Тарапата. У дописі до ролику він заявив, що незабаром Макс готується розкрити новину, яка усіх шокує.

Андрій Задворний розкрив вражаючу таємницю Тарапати

Блогер запропонував своїм фанатам здогадатися, що ж саме хоче розповісти їм екс-учасник романтичного проекту. Користувачі мережі одразу ж подумали, що мова йде про весілля. На тлі новини про Хветкевича, який також готується до одруження, це повідомлення дійсно буде шокуючим.

Варто відмітити, що після закінчення проекту і розставання Злати з Андрієм, Макс спілкувався з артисткою, але тільки, як друг. На запитання аудиторії щодо того, чи є в них роман, обидва відповідали негативно.

Виконавиця ж свого часу заявила, що поки що не готова до серйозних стосунків, і лише коли зможе отямитися від розставання з Андрієм, буде думати про романи. У цьому випадку Макса вона не виключала зі списку імовірних претендентів на її серце. Тож хто знає, можливо новина дійсно буде шокуючи, і ми дізнаємося про майбутні весілля саме Огнєвіч та Тарапати?

Схожі статті