“Дуже боялась цього дня”: молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що співак покинув її з дитиною

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка сколихнула мережу зізнанням, що її чоловік поїхав, і залишив блогерку одну з дитиною.

Минулого року знаменитий український виконавець Віктор Павлік та його молода дружина Катерина стали батьками. У подружжя народився спільний син Михайло. Зараз хлопчику рік, і він дуже активний та допитливий. Його матері доводиться нелегко, адже Катя займається організацією концертної діяльності свого чоловіка, постійно веде блог, який приносить їй не маленькі прибутки, а також створює свій бізнес.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що співак покинув її з дитиною

Важко уявити, як молода мама може впоратися з такою купою завдань, однак дівчині постійно допомагає її мама, тобто бабуся Михайлика. Окрім цього, Віктор Павлік також з великим задоволенням бере на себе частину обов’язків і займається Михайликом.

“Дуже боялась цього дня”: молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що співак покинув її з дитиною

Втім, нещодавно Катя дуже засмутилася, адже одного помічника, в особі свого благовірного на деякий час втратить. Репяхова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що Віктор Франкович поїхав, і мовляв, сталося те, чого вона так боялася. Раніше блогерка говорила про те, що Віктор Павлік наприклад, возить хлопчика до басейну. А це декілька годин вільного часу для Катерини.

Нагадуємо, що не так давно дівчина судилася з колишньою дружиною Віктора Франковича Ларисою. Предметом розбірок стали неодноразові публічні образливі вислови в адресу Катерини, які дозволяла собі Созаєва. Позов Каті в результаті схвалили, і колишня дружина співака тепер має виплатити декілька тисяч гривень за нанесений моральний збиток.

Схожі статті