Хто за національністю Злата Огнєвіч? У мережі розсекретили справжнє прізвище холостячки та місце народження

Стало відомо, хто за національністю Злата Огнєвіч. Відома співачка розповіла правду про своє походження. Дізнайтесь, чому артистка змінила ім'я та ретельно приховувала своє походження.

Хто за національністю ЗлатаОгнєвіч? Зірка тривалий час не говорила про місце свого народження. І не дивно, адже “народилась у росії”: зараз ця фраза може бути для багатьох “червоним прапором”, проте ж, як відомо, не місце красить людину. Відома співачка та телеведуча прийшла у цей світ у місті Мурманськ. Проте росіянка вона тільки у свідоцтві про народження. Виконавиця почала будувати свою творчу кар’єру у Києві та стала улюбленицею мільйонів українських слухачів.

Злата Огнєвіч зізналася, що все життя страждає від невиліковної хвороби
Хто за національністю Злата Огнєвіч?

Хто за національністю Злата Огнєвіч?

Цікаво, що при народженні знаменитість мала інше ім’я — Бордюг Інна Леонідівна. Дівчина зізналась, що ім’я їй не подобалось з дитинства та вона завжди хотіла його змінити. Тож у 2015 році зірка змінила всі документи та офіційно стало Огнєвіч Златою Леонідівною. У програмі “Таємниці світу” артистка розповіла, яким чином вона обрала собі нове ім’я. Зважаючи на далеких балканських предків батька, Злата означає золото, а Огнєвіч — вогонь, який завжди палає всередині. А що означає прізвище, яке мала співачка при народженні?

Хто за національністю Злата Огнєвіч?

Бордюг — це українське прізвище, яке походить від слова Бор. Бор – це руна символ магічних змін, які говорять “перемелеться і все буде добре”. Також українське слово “боротися” має у складі “бор”. У давнину це було традиційне прізвище козаків, а козаки, як відомо, захисники роду, гідності та незалежності України.

Співачка дала інтерв’ю для ютуб-каналу “Перший”, де розставила всі крапки над і стосовно місця свого походження.

“Моя мама і вся її родина з Дніпропетровської області, місто Кривий Ріг. Тато з Кіровоградської області, місто Олександрія, він там народився і виріс. Народилась я в росіі тільки на паперах. Насправді я народилась в місті Кривий Ріг. Оскільки тоді був радянський союз там сталася якась плутанина з документами і я про це дізналася тільки згодом. Хоча всі документи видано таким чином, що я ніби-то з Мурманську”, — зазначила артистка.

Тож після цього відповідь на питання: “Хто за національністю Злата Огнєвіч” —очевидна. А ще, нагадаємо, що 36-річна співачка не одружена, але натякає фанатам, що її серце не вільне.

Схожі статті