Олег Винник більше не повернеться до України? Головний вовк готувався до життя у Німеччині: “Можете не чекати”

Найулюбленіший співак всієї жіночої половини раптово зник з очей шанувальниць, не залишивши жодної звістки. Де насправді знаходиться артист та чому не показує себе публічно?

Головний вовк країни вже давно не з’являється у медійному просторі та соціальних мережах. Фанатів однозначно бентежить, що у такий важкий для всієї країни час їх улюбленець просто зник, нічого не пояснивши. Деякі артистки навпаки, голосно заявляють про себе, влаштовуючи благодійні концерти та збирають кошти для потреби України. Але Олег Винник продовжував приховуватись від будь-яких публічних виходів у світ та довго тримав у таємниці причину свого раптового зникнення.

Олег Винник чесно відповів, навіщо їздив у Берлін
Олег Винник більше не повернеться до України?

Цікаво, що його бек-вокалістка та гадана дружина Таїсія Сватко підтримує цю секретність та не розповідає жодних подробиць.

Де зараз Олег Винник?

Свій останній концерт співак дав ще наприкінці минулої осені, а в деяких містах взагалі прихильники не дочекалися знаменитість. Виконавець скасував декілька виступів посилаюсь тим, що захворів на ларингіт та не може співати.

Олег Винник більше не вийде на українську сцену? Оля Полякова видала секрет повелителя вовчиць
Олег Винник більше не повернеться до України?

Чутки стосовно місцеперебування були різні, через що колеги та шанувальники Олега Винника розділилися на два табори. Поки одні звинувачували зірку у втечі з країни, коли розпочалися бойові дії, та зраді, інші були готові до останнього захищати свого повелителя вовчиць та переконувати інших, що тільки з поважних причин співак міг так вчинити.

І причина справді є, як згодом стало відомо, знаменитість перебуває на лікуванні у Німеччині, що підтвердили адвокати артиста. В інтернет прослизнула фотографія, де видно, як Олег Винник постарів, посивів та схуд. Тож ймовірно, що ситуація зі здоров’ям виконавця куди серйозніша ніж просто хворе горло.

Олег Винник більше не повернеться до України?

Своєю чергою зірка не зник без вістей та інколи давав про себе знати у своєму інстаграмі, привітавши підписників зі святом Великодня. Але примітно, що це була остання публікація на сторінці артиста і нових ознак життя не було.

Припускається, що співак обрав саме Німеччину, тому що там він має власну квартиру, працював там з молодих років та подейкують, що в цій країні проживає та навчається рідний син Олега Винника. Про хлопця відомо небагато: його ім’я Юліан Винник, йому 17 років та він професійно займається плаванням.

Юліан Винник

Сам артист же жодного разу не зізнався, що цей юнак дійсно його син, але варто погодитись, що збігів занадто багато. Цікаво, що саме у цю країну поїхав Головний вовк країни у молодості на заробітки та відвідував ще не раз, після здобуття популярності. Більше про життя цієї зірки дізнайтеся у відео “Одна Минута”:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".