“Вагітна” Настя Каменських повернулася додому: замилувала розкішним садом, але для Потапа місця не знайшлось

Настя Каменських — популярна зірка, за життям якої стежать сотні прихильників. Нещодавно вона опублікувала цікаву світлину в Інстаграмі з жирним натяком на те, що полишила іспанські землі заради Батьківщини. Та чи дійсно це так?

Настя Каменських. Героїня цього матеріалу стала дуже популярною завдяки своїй роботі у дуеті з Потапом. Проте, і сольна кар’єра принесла їй чимало успіху. Співачку можна назвати справжньою self-made woman, яка з легкістю долає перешкоди.

Цей рік, як і для всіх нас став переломним. Знаменитість ще до воєнних подій полишила Україну. Це мала бути незабутня поїздка до Мадриду, яка згодом перетворилася на справжнє випробування. Зірка не опустила рук та стала голосом своєї Батьківщини на чужині. Вона виходила в ефірі, як лідерка думок, і, завдяки відмінному знанню іспанської, змогла донести до закордонних друзів головне: наша держава тримає удар перед сильним ворогом, але ми не зламні.

Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Вагітна Настя Каменських повернулася додому

Поки там, у Європі зірка купалася у світлі софітів, тутешні прихильники були засмучені тим, що поп-діва у такий момент далеко, адже Настя підтримувала завжди своїх фанатів.

Чи правда, що Настя Каменських повернулася додому?

Сьогодні, 15 серпня, співачка опублікувала нову світлину, яку дуже загадково підписала:

“Найсолодшi яблука — тiльки вдома”

Вагітна Настя Каменських повернулася додому

А згодом у сторіз натякнула, що все-таки повернення в Україну відбулося:

“Цей солодкий момент, коли яблуня біля дому дала перший урожай”

Проте, у коментарях прихильники звернули увагу не тільки на ліричні рядки поп-діви, а на її образ в якому вона сфотографувалася. Співачка вдягнула миленький комбінезон, як-от носять дівчата при надії. Навіть позу таку вибрала, щоб округлого животика не було помітно. У коментарях одразу помітили це:

  • “Видно, що вагітна, животик прикриваємо”
  • “Красуня”
  • “Вітаю вдома”

Нагадаємо, що Настя Каменських з 2019-го року має шлюб з Потапом. Проте, на новій світлині його видно не було. Дізнайтеся більше про цю родину у відео “Одна минута”:

Схожі статті