Як виглядає і чим займається колишній чоловік Наталії Мосейчук, якому ведуча подарувала свого первістка

Наталія Мосейчук не часто говорить про свого колишнього чоловіка, адже все її кохання присвячено нинішньому обранцеві. Втім, фанати нерідко цікавляться всією історією кохання, яка була дуже незвичною.

Наталія Мосейчук. Ця яскрава, витончена та елегантна ведуча вражає стійкістю характеру і гострим слівцем. Не раз у стінах її студії червоніли політики й інші знаменитості через свої репліки, які влучно обривала зірка. Також чимало прихильників відзначають професійність її сюжетів, що висвітлюють суспільні події і їх вплив на соціум.

Та не менше ніж це, фанатів цікавить і особисте життя улюбленої журналістки. Попри те, що Наталія на перший погляд виглядає, як сталева леді, місце для кохання у її долі також було. Про свого екс-чоловіка говорить зрідка. Втім, відомо, що свого першого обранця майбутня улюблениця мільйонів зустріла ще у свої студентські роки.

Наталія Мосейчук показала своїх батьків
Як виглядає і чим займається колишній чоловік Наталії Мосейчук

До РАГСу пара пішла на рідній Житомирщині. Обидва стрімко розвивалися, але Мосейчук відчувала, що вона здатна на більше. Коханому вона подарувала свого первістка. Хлопчик Антон народився у 1998-му році. Нині він дуже вправний студент, який навіть зміг виграти собі навчання у закордонному ВНЗ.

Наталія Мосейчук
Як виглядає і чим займається колишній чоловік Наталії Мосейчук

Проте, дитина не змогла зупинити маму з татом від розриву шлюбу. Все сталося очікувано після переїзду до столиці. Наталія почала штурмувати телеканали, активно вивчала журналістську справу. Успіх дуже швидко прийшов до ведучої, а ось особисте життя стало більш одноманітним. Після того, як вдалося стати на ноги, зірка забрала від своїх батьків сина, який жив з ними цілих 2 роки.

Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином
Як виглядає і чим займається колишній чоловік Наталії Мосейчук

Та, на щастя, кохання знову повернулося до Мосейчук. Доля зведе її під час роботи на “5 каналі” з новим неймовірно мужнім, але дуже турботливим чоловіком. З ним знаменитість і нині живе душа в душу.

Нагадаємо, що під час війни Наталія відкрила у собі новий талант: почала записувати тематичні інтерв’ю та розбиратися у конфліктних темах. Побажаємо ж успіху цій талановитій жінці.

Схожі статті