Кекелія зізналася, в якій країні народжувала і як чоловік передбачив її вагітність: “Хотіли народжувати разом”

Знаменита українська телеведуча та співачка Віра Кекелія вперше розповіла деталі народження своєї другої дитини. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Нещодавно знаменита українська телеведуча Віра Кекелія стала матір’ю вдруге. У зірки народився син Матвій. Як відомо, Роман Дуда не був поруч зі своєю коханою дружиною під час пологів, що викликає масу запитань стосовно важливої події у зіркові родині.

Віра Кекелія зізналася, в якій країні народжувала

Нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла основні деталі появи на світ її спадкоємця Матвія.

Кекелія зізналася, в якій країні народжувала

Так, щоб народити сина зірка виїхала за кордон. Саме тому Роман не зміг бути присутнім на пологах, хоча дуже цього хотів. Адже чоловік не може покинути Україну під час війни. Тим не менш, він залишався з коханою на відеозв’язку.

Тож нехай ці пологи важко назвати повноцінно партнерськими, але тим не менш чоловік не покидав телеведучу під час процесу народження малюка.

“Якщо чесно, я до останнього не розглядала Грузію, Тбілісі, але я якось завжди прислухаюся до своєї інтуїції. По-друге, мій тато – грузин, і у Тбілісі у нас дуже багато родичів, і чомусь мені здалося, що другий хлопчик, якщо він народиться на землі його діда, то він буде дуже мужнім чоловіком”, – зізналася зірка.

Варто відмітити, про народження сина Матвія пара знала ще до того, як Віра завагітніла. Уся справа в тому, що їхнього первістка Івана постійно називали Матвієм, і Роман пожартував, що це знак. Мовляв, в них народиться спадкоємець його таки називатимуть Матвієм. А вже через декілька місяців після слів Дуди про поповнення в родині, його здогадка реалізувалася — Кекелія вже чекала на малюка.

Варто відмітити, що майже одразу після появи на світ Матвія, Віра також подякувала своїм друзям, які неймовірно її підтримували та залишалися на зв’язку.

Схожі статті