Після розставання з Еллертом Ксенія Мішина зізналася, що готується знову стати матір’ю: хто батько?

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина нещодавно шокувала мережу зізнанням про те, що вона збирається всиновити дитину. Що надумала екс-холостячка?

Відома українська акторка Ксенія Мішина за останній рік пройшла через вельми насичені події. Минулого літа вона повідомила про те, що розриває стосунки з гумористом Олександром Еллертом. Не дивлячись на ствердження щодо остаточного кінця, не так давно до мережі потрапила інформація про коротку інтрижку, яка відбулася між екс-холостячкою та коміком в Буковелі.

Мішина повідомила про повний розрив з Еллертом та усиновлення дитини
Ксенія Мішина стане матір’ю вдруге

Але як би там не було, пара не зійшлася. На даний момент Олександр знаходиться в Сполучених Штатах Америки, куди виїхав не так давно. В свою чергу Ксенія Мішина повернулася до України з Бельгії і вразила мережу зізнанням про плани стати матір’ю вдруге.

Ксенія Мішина стане матір’ю вдруге

Так, нещодавно Ксенія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про плани забрати дитину з дитячого будинку. Акторка настільки серйозно поставилася до цього бажання, що навіть встигла обговорити появу нового члена родини зі своїм єдиним сином Платоном. Хлопчик готовий до того, що в нього з’явиться брат чи сестричка.

Ксенія Мішина стане матір’ю вдруге

Втім, є одна велика перепона — у Ксенії немає чоловіка, щоб мати можливість всиновити дитя. Але акторка дала зрозуміти, що тільки-но в неї буде можливість, і вона стане мамою сироті.

Нагадуємо, що Ксенія виховує сина Платона, який народився від чоловіка Олександра. Дитина навіть не знала свого батька, але після початку війни він об’явився і заявив про своє бажання бути батьком хлопчику. Ба більше, з’ясувалося, що у сина Ксенії є брат та сестра по батьківській лінії. Тож на Платона чекає захопливе знайомство зі своєю родиною. І Ксенія лише тішиться цій новині.

Схожі статті