Всі таємниці життя Руслани Писанки: таємні шлюби, елітний маєток та дитина, яку прийняла у родину

Руслана Писанка полишила цей свій у липні цього року. Ведуча нікому не говорила про свою хворобу, та, схоже це був не єдиний секрет знаменитості. Дізнайтеся, чого так і не розповіла зірка.

Руслана Писанка. Ця легендарна зірка стала улюбленицею для мільйонів українців. Проста, щира, вона зачаровувала з першого погляду, а всі її творчі роботи були високо оцінені, як прихильниками, так і критиками.

Та для всієї фан-спільноти знаменитості, бентежною новиною стала її госпіталізація. Ведуча до останніх хвилин подиху приховувала істину причину свого лікування. Лише через певний час, коли її не стало, чоловік наважився дати чесну відповідь: його кохана дружина тримала у секреті страшну недугу — онкологію.

Всі таємниці життя Руслани Писанки

Проте, і за життя у Руслани було чимало секретів. В біографії акторки, що шириться мережею, є інформація про те, що вона була двічі заміжньою. Першого її обранця звати Іваном. За професією чоловік на момент знайомства з Писанкою був телеоператором. Шлюб був цивільним, а пара разом прожила всього 5 років.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі
Всі таємниці життя Руслани Писанки

Оглядаючись на те, яке палке кохання у зірки було разом з її другим коханим, Ігорем Ісаковим, неможливо повірити, що у її житті був хтось інший. Аби не сполохати своє щастя, ведуча багато часу приховувала інформацію про весілля. Проговорилася про шлюб Руслани її подруга, Радмила Щоголева, відома за роллю Гелі, що виступала у дуеті з Вєркою Сердючкою.

Будинок Руслани Писанки
Будинок Руслани Писанки

Згодом був “дубль два”: на проєкті “Зважені та щасливі” вже публічно, на камеру вийшла заміж за свого милого.

А Ігор Ісаков також мав потаємне минуле. До зустрічі з Писанкою у нього були серйозні стосунки. Від першого шлюбу є син, якого Руслана радо прийняла і свою частину родину. Для хлопця стала кращим другом, вчила готувати.

Не так давно пара обжилася у розкішному маєтку з неймовірним ремонтом. Хороми виглядали так, наче їх створили для голлівудських акторів.

Нагадаємо, що вже у цю неділю відбудеться прощання з Русланою Писанкою. 21 серпня зірку проводжатимуть у Києві, у Спасо-Преображенському соборі.

Схожі статті