Ольга Сумська святкує День народження: чому не спілкується з сестрою та чи змогла перевезти дочку Тоню з росії

Неймовірна акторка Ольга Сумська святкує свій День народження. Як минув рік народної Роксолани та які драми супроводжували її весь цей час? Чи вдалося налагодити стосунки з сестрою Наталією? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Популярна акторка Ольга Сумська відзначає сьогодні 56-й День народження. За роки своєї діяльності вона змогла стати справжньою народною улюбленицею та заслужила репутацію великого таланту.

Це і не дивно, адже народилася зірка у родині творчої інтелігенції. З малих років зростала буквально за лаштунками сцени, де працювали її мама з татом. Їй самій принесла роль Роксолани в одному з перших українських телесеріалів. Згодом були і не менш вагомі проєкти у житті знаменитості.

Сьогодні вся її стрічка у сторіз в Інстаграмі вирує святковим настроєм, адже чимало прихильників шлють привітання, коханий чоловік та дочка Анна влаштували сюрприз з величезними кульками, а ведучий Андрій Бєдняков, який виявився сусідом акторки, приніс букет квітів.

Ольга Сумська святкує День народження

Та немає серед цих фото та відео привітань від сестри.

Чому Ольга Сумська не спілкується з Наталією Сумською?

Відомо, що стосунки рідні охололи після 2014-го року. Принципова Сумська-старша не оцінила участі сестри у проєктах, які експортувалися у росію. Зірка не приховує, що її громадянська позиція не дає спілкуватися і з небогою Антоніною, яка проживає навіть зараз у москві.

Наталія Сумська розпустила волосся і в молодіжному образі переплюнула сестру Ольгу
Ольга Сумська святкує День народження

Для Ольги Сумської ця тема є дуже болючою. Та не меншої драми у її життя принесла і рідна дитина, що не виїхала з росії.

Чому Ольга Сумська мусить віддуватися за дочку Тоню?

Антоніна, яка переїхала до москви та обзавелася там родиною, жодного разу публічно не осудила війни на своїй Батьківщині. Звісно, хейтери вирішили запитатися у її мами, чому дочка не натякнула навіть про те, що росія свідомо знищує нашу незалежність, у той час, коли родичі акторки, її на той момент ще жива бабуся, перебували у пік атаки у Києві.

Ольга Сумська пояснила, чому її донька Тоня не виїжджає разом з дітьми з Москви
Ольга Сумська святкує День народження

Втім, Ольга запевняє, що дочка переживає, але не має змоги вільно висловити думку без наслідків для себе.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.