Бебі-бум української естради: коли планують народити вагітна Надя Дорофєєва, Злата Огнєвіч та інші

Новий бебі-бум українського шоу-бізнесу. Хто з зірок цілорічно знаходиться у цікавому положенні, підігріває чутки, але вперто не народжує? 

Якби цим артисткам платили по 1 гривні щоразу, коли їм приписували вагітність — кожна з них вже мала б на руках пару мільйонів. Вічно “вагітні” зірки, що попри всю наполегливість фанатів та ЗМІ ніяк не поспішають народжувати.

Настя Каменських

Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Настя Каменських

Рекордсменкою у цьому питанні безперечно є українська співачка Настя Каменських. Варто знаменитості тільки вдягнути речі oversize або викласти фото не в купальнику та не в повний зріст, як уважні прихильники одразу розгледять  в артистки живіт. А якщо зірка, ненароком, набере пару зайвих кілограмів — галас в інтернеті забезпечений. 35-річна виконавиця одружена з репером Олексієм Потапенком три роки та спільних дітей пара не має.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Ця поп-діва частенько потрапляла під підозри фанатів, які очікували новину про поповнення у зірковій родині. Надя Дорофєєва була одружена зі співаком Володимиром Дантесом шість років. Не дивно, що прихильники весь цей час не втрачали надію помилуватися улюбленою артисткою, яка буле носити маля під серцем. Зараз виконавиця полягає у відносинах з ресторатором Мішею Кацуріним, тож, можливо, мрія шанувальників здійсниться зовсім скоро.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик вперше прокоментувала подружню зраду Дикого
Лілія Ребрик

Українська ведуча та актриса одружена з чоловіком, танцюристом Андрієм Диким, вже десять років. За цей час пара народила двох дітей, але шанувальники раз у раз малюють Ребрик нову вагітність. У 2021 році заголовки усіх ЗМІ рясніли фразами “Лілія Ребрик вагітна третій раз”, але це була помилкова тривога. Артистка справді була в цікавому положені, але не в реальному житті, а на зніманні серіалу “Папаньок”.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч зізналася у стосунках з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч

З цієї 36-річної співачки журналісти та підписники не зводять очей 24/7.  Виконавиця не була офіційно одружена та невідомо взагалі, чи має Огневич зараз романтичні стосунки. Проте це не зупиняє шанувальників, які уважно роздивляються кожне фото артистки у пошуках хоч якихось натяків на можливу вагітність та сподіваються, що Злата не приховає цю новину та обов’язково поділиться нею з фанатами.

Схожі статті