Найкрасивіший чоловік планети Богдан Юсипчук красується серед качків: з усмішкою та в блакитних плавках

Богдан Юсипчук заінтригував прихильниць новими світлинами в соцмережі. Там він постав справжнім красенем зі сталевим пресом та ідеальною усмішкою. Проте увагу привернуло те, що на фото він не сам.

Богдан Юсипчук відомий як ведучий популярної передачі “ЖВЛ” на одному з телеканалів. Крім того, чоловік успішно будує кар’єру і в інших сферах. Проте серце красеня залишається ще й досі вільним.

Богдан Юсипчук покрасувався серед інших качків

Актор, телеведучий та просто справжній красень Богдан Юсипчук похизувався ідеальним пресом та досконалим тілом в Instagram.  Проте дивним видалося те, що позував Богдан не в колі жінок, а в компанії симпатичних чоловіків. Це неабияк схвилювало його численних прихильниць. Проте Богдан прояснив ситуацію і розповів, що вирушив на чоловічий конкурс краси  “Man of the year” в Індонезії, а сама на Балі. До цього він ретельно готувався, адже був схожий на ведмедя через пережитий стрес та постійне нервове напруження. За сім тижнів він суттєво вдосконалив свою англійську, та й інтенсивно зайнявся спортом. Результат перевершив усі очікування: -10 кг. Тож на сцені Юсипчук мав ідеальний вигляд та увійшов у трійку фіналістів конкурсу. Проте метою участі в конкурсі було зовсім не похизуватися та продемонструвати чоловічу красу, а розповісти світу про Україну. Адже десятки тисяч людей стежили за конкурсом.

“Я не ставив цілі виграти. Я вже виграв міжнародний чоловічий конкурс “Mister Sea World” в Перу у 2018 р., і мені не потрібно нікому нічого доводити. Я ставив ціль: привернути увагу на весь світ до України (інтерес до якої, на жаль падає) і особливо зараз до Запорізької АЕС. І топ-3 (уже якщо брати участь, то достойно)”.

Організатори конкурсу пообіцяли, що нададуть таку можливість Богдану, і стримали своє слово. За правилами, максимальний вік учасників не має становити більше ніж 35 років, тож це останній конкурс у модельній кар’єрі чоловіка.

Проте ведучий  відзначає, що й надалі не проти брати участь у подібних заходах, проте вже у ролі члена журі чи амбасадора.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.