Дар’я Петрожицька розповіла про службові романи і знайомства в інтернеті

Зірка серіалу "Папік" поділилася таємницями професійного та особистого життя.

Про улюблених зірок ми знаємо все. Або майже все. найцікавіше спостерігати за розвитком стосунків між зірками, особливо якщо йдеться про службовий роман.

З цього приводу зірка серіалу “Папік” Дар’я Петрожицька говорить, що не боїться стосунків. А оскільки дівчина не розповідає з ким зустрічається, то прихильники підозрюють про службовий роман акторки. У той же час сама зірка говорить, що немає ніяких стосунків, а її серце відкрите для кохання. Дар’я Петрожицька розповіла, що сконцентрована виключно на роботі, тож не має часу на нові стосунки. Поділилася зірка і маленькою мрією, закохатися на “Танцях з зірками”.

Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко
Дар’я Петрожицька та Ігор Гелуненко

У одному з інтерв’ю акторка поділилася думками про сексисзм. Вона зазначила, що не варто думати, що у стосунках ініціатива має належати виключно чоловікам. енв цю тему Дарина Петрожицька розповіла власну історію, коли дівчина сама запропонувала другові запрошувати її в гості і просто поспілкуватися. За словами дівчини, хлопецю був дужездивований, адже боявся, що йому відмовлять.

Дар'я Петрожицька. Кадр зі зйомок "Папік2"
Дар’я Петрожицька. Кадр зі зйомок “Папік2”

Ще одне запитання, яке дуже цікавить шанувальників Дар’ї Петрожицької, її ставлення до соціальних мереж і знайомств в інтернеті. На що дівчина відповіла, що не любить знайомитися в мережі. Їй комфортніше побачити людину і поспілкуватися з нею наживо. У акторки були ситуації, коли чоловіки писали їй багато повідомлень приблизно однакового змісту. До того ж було багато повідомлень негативного змісту. Спершу Дар’я Петрожицька намагалася відповіати на нх, а потім закинула цю справу, аби нікому не псувати нерви і настрій.

Дівчина привідкрила трохи завісу особистого життя, розповівши, що з колишнім чоловіком вони спілкуються суто по-дружньому.

Схожі статті