Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля та показав щасливу наречену, яка вдвічі молодша за Інну Білоконь

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко засвітився на святкуванні весілля та вразив шанувальників новиною. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Шанувальники Андрія Данилка десятиріччями цікавляться, чому артист досі жодного разу не одружився. У мережі та в пресі з’являлися різні версії щодо особистого життя співака, включаючи його нетрадиційну орієнтацію та зверхсекретний шлюб.

Скільки років разом Данилко і мама Сердючки насправді
Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Однак, після початку повномасштабної війни на території України зірка, який майже ніколи не обговорював з журналістами своїх стосунків з жінками, вперше розповів про те, що не одружився через нібито несумісність з сімейним життям.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Але може справа в тому, що знаменитість занадто часто приймає участь у створенні чужих союзів? На особистій сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram ніколи не з’являються кадри з торжеств, на яких артист приймає безпосередню участь.

Завдяки веселому та святковому репертуару Андрія Данилка постійно кличуть співати для гостей. І варто відмітити, вартість даних замовлень сягає неймовірних сум. Тим не менш, Вєрка Сердючка та її команда користуються шаленою популярністю вже не один рік. Можна було-б подумати, що рано чи пізно актуальність репертуару зірки знизиться. Але це цілковита неправда!

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Не так давно Андрія Данилка, Інну Білоконь та їхні колектив запросила на своє весілля молода співачка Катерина Гуменюк, яку українські глядачі знають під псевдонімом Асоль. Юна артистка та її не менш юні гості були у захваті від програми Вєрки Сердючки.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

З торжества залишалася маса кадрів, і всі вони свідчать про те, що весілля було зіграно на дуже широку ногу. Адже окрім Данилка, на свято запросили і Тіну Кароль.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.