Мама Вєрки Сердючки народила від Андрія Данилка? Білоконь показала немовля, яке феноменально схоже на зірку

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко сколихнув мережу знімками з Інною Білоконь та дитиною у пелюшках. Кому належить малюк, дізнайтеся в нашій статті.

Дружба знаменитої Вєрки Сердючки та її мами Інни Адольфівни триває вже 30 років. Майбутні суперзірки познайомилися під час навчання і цей легендарний тандем майже одразу отримав шалену популярність. Деяким шанувальникам та журналістам вельми важко повірити у те, що між Андрієм та його партнеркою лише дружба. Підливають олії у вогонь численні фото, на яких Данилко та Білоконь цілуються, обіймаються та тримаються за руки.

Інна Білоконь показала немовля, яке феноменально схоже на Данилко. Фото поцілунку, яке зробили папараці

Інна Білоконь показала немовля, яке феноменально схоже на Данилка

Варто відмітити, що і знаменитості не проти час від часу поінтригувати публіку. Наприклад, декілька років тому Вєрка Сердючка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з Інною Адольфівною та немовлятою у пелюшках. Малюка на руках тримала саме Інна, а обличчя дитини одразу може ввести у суцільний ступор. Уся справа в тому, що у крихітки обличчя Вєрки Сердючки, у буквальному сенсі.

Майстрами з фотошопу піарщиків Андрія Данилка назвати важко, і тим не менш, фото вийшло дуже смішним, комічним, а головне —трошки сенсаційним.

Нагадуємо, що Андрій Данилко за 50 років жодного разу не був одруженим. У чоловіка не вдається налагодити особисте життя. Тим часом його партнерка Інна 20 років тому вийшла заміж і народила чоловіку Олегу двох дітей. За офіційною версією сім’я проживає в Полтаві, але логічно, що у родини є нерухомість в Києві, так як Білоконь постійно гастролює та приймає участь у зйомках.

Схожі статті