Учасник “Холостячки” Андрій Хветкевич вперше показав свого нареченого-колумбійця: нічого спільного з Огнєвіч

Нещодавно всіх фанатів проєктів "Холостяк" і "Холостячка" сколихнула новина: Андрій Хветкевич, який водив на побачення Злату Огнєвіч, несподівано зізнався, що насправді не сильно-то і полюбляє жінок.

Проєкт “Холостячка” задумувався, як виклик. Вперше на українському телебаченні, всупереч стереотипним суспільним поглядам і традиціям, не чоловік обирав собі наречену, а дівчина нареченого. Таке собі сватання навпаки. Проте, мало хто знав, що другий сезон настільки буде вражаючим навіть після фіналу.

Андрій Хветкевич з Холостячки змінив орієнтацію
Учасник Холостячки Андрій Хветкевич вперше показав свого нареченого-колумбійця

І хоча у головної героїні, Злати Огнєвіч, не вийшло побудувати гармонійних стосунків з Андрієм Задворним, все одно увага досі до героїв реаліті. Нову сенсацію зробив учасник на ім’я Андрій Хветкевич. Під час участі у проєкті він зізнавався, що закохався у співачку і навіть цілувався з нею. Та своє серце він подарував іншому.

Кілька днів тому стало відомо, що чоловік вирішив укласти шлюб з чоловіком. Таких пар, насправді, чимало закордоном. Для США камінг-аут серед зірок є цілком природнім явищем у суспільстві, там взагалі з 2015-го року легалізовані одностатеві шлюби.

Андрій Хветкевич тривалий час не говорив про свою орієнтацію, але тепер не соромиться показувати навіть свого нареченого. Смаглявий, атлетичний, він всім прихильникам учасника “Холостячки” нагадує колумбійця. Звати його Філіпе. Разом зі своїм обранцем обожнює підводне плавання.

Більше того, у хлопців є закрита сторіночка, яку вони, судячи з підпису, ведуть разом, наче ті парочки старшокласників у часи першого буму соціальних мереж.

Учасник Холостячки Андрій Хветкевич вперше показав свого нареченого-колумбійця

До речі, Злата дуже мудро та по-доброму поставилася до новини. Співачка зрозуміла вибір Андрія і побажала йому всіх благ. Андрій Задворний також долучився до привітань такої нестандартної пари.

Нагадаємо, що Хветкевич — не перша зірка українського шоу-бізнесу, яка зробила камінг-аут. Епатажний ведучий Костянтин Гнатенко у 1997-му році також публічно висловився про свої вподобання.

Схожі статті