Добринін натякнув на розлучення з Квітковою після двох років у шлюбі: “У нас с Дашею немає родинних зв’язків”

Телеведучий та шоумен Нікіта Добринін неоднозначно висловився на своїй instagram сторінці стосовно дружини Даші Квіткової. Шанувальники Добриніна почали переживати, щодо розлучення пари

Красива пара Нікіта та Даша познайомились на проєкті “Холостяк”. Нікіта був учасником 9 сезону та обирав собі кохану жінку за покликом серця. Їх історія була наче казка, красиві жести, сміливі побачення, пристрасть та водночас ніжність в очах. Але все це в рамках проєкту, ніхто не очікував, що Нікіта справді когось обере.

За цим романом затамувавши подих спостерігала вся країна. Хтось хотів, щоб Даша стала Добриніною, а хтось навпаки. Але все вирішили почуття телеведучого і вже 2 роки молода пара живе разом.

За час спільного життя вони встигли одружитися та зіграти неймовірне свято з цього приводу, багато подорожувати, до речі, в одній із подорожей Нікіта наважився зробити коханій пропозицію. Запустити бренд одягу, створити навчальний курс  “Школа віддалених професій”, народити сина Лева, поїздити у відпустки з ним, навчилися бути дбайливими батьками та опанувати світ криптовалют.

Наразі пара не живе разом. Нікіта відправив дружину з маленьким сином за кордон, заради безпеки та спокійного життя для малюка та молодої матусі.Але час від часу Даша повертається із сином додому, але ненадовго. Натомість в instagram Нікіту засипають питаннями про розлуку з Дашею та Левом. Звичайно Нікіта каже що йому важко і він дуже сумує.


В черговий раз Добринін відповідав в історіях instagram на різні запитання стосовно дружини і не тільки. Одна відповідь дуже схвилювала підписників: “Але родинних зв’язків у нас нема” Але вона не стосувалася статусу їх відносин, а лише однакових родимих плям.

Схожі статті