37-річна Тіна Кароль повідомила, що невдовзі чекає на лелеку: співачка при надії вперше після смерті Огіра?

Тіна Кароль успішна співачка та красива й успішна жінка. Однак серце Тіни так і лишається вільним уже довгий час. Хоча, може вже й ні.

Тіна Кароль продовжує будувати успішну кар’єру та є найзатребуванішою артисткою серед зірок українського шоу-бізнесу. Вона активно пише нові пісні та бере участь у всеможливих заходах. Проте протягом довгих років співачка так і не знайшла другої половини. Адже після смерті свого законного чоловіка Євгена Огіра так і не знайшла йому заміну. Хоча час від час з’являються чутки про романи, проте жодних підтверджень та доказів і досі не було.

Тіна Кароль невдовзі чекає на лелеку

Нещодавно у своєму Telegram-каналі Тіна Кароль розмістила зображення синьо-жовтого лелеки та інтригуюче підписала фото: “Ой що буде 31.08.2022”. А очікування на лелеку – це хороша справа, адже порожнім він ніколи ні до кого не прилітає. Прихильники замислилися, можливо Тіна Кароль чекає поповнення в родині і невдовзі у Вені з’явиться молодший братик або сестричка. Проте чутки розвіялися, ще й не поширившись належним чином. Адже стало відомо, що співачка запланувала на 31 серпня вихід свого нового альбому “Лелека”. Його реліз відбудеться у Японії, і увійдуть до нього пісні українською мовою в сучасному обробленні.

Тіна Кароль не приховує, що чекає на лелеку
Тіна Кароль не приховує, що чекає на лелеку

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни Кароль перебувала в київському монастирі, де плакала та молилася за долю України. Потім співачка виїхала до Польщі, де перебувала там із сином Веніаміном. Хлопець активно допомагав волонтерам, а Тіна пишалася сином та виставляла його фото у соцмережах. Сама Тіна виступала з благодійними концертами та брала участь у мітингах на підтримку України. Влітку Кароль повернулася у свій розкішний будинок під Києвом, але постаралася зробити це непублічно. Співачка дуже скучила за рідними стінами, і навіть встигла зібрати врожай черешень.

 

Схожі статті