Сніжана Бабкіна більше не плаче: співак показав, що потішило дружину

Популярний співак Сергій Бабкін поділився щасливим фото коханої дружини.

Відомий український співак Сергій Бабкін показав світлину радісної дружини Сніжани. Жінка посміхається, тримаючи в руках охапку великих лісових грибів.

Фото з тихого полювання співак запостив на своїй сторінці в Instagram.

На ньому втішена Сніжана позує в білому светрі, чорній шапочці і рукавичках, і без жодного граму макіяжу на обличчі. Свій пост Сергій доповнив роздумами про те, як краще зривати гриби: зрізати ножиком, чи викручувати. Співак написав, що різні люди мають різну думку з цього приводу, але головне – не пошкодити грибницю, тоді гриби будуть мати шанси вирости знову. Тож артист впевнений, що гриби можна як зривати, так і викручувати, жоден із цих способів не завдає їм шкоди.

Схоже, зіркова пара захопилася грибним полювання, це приносить їм релакс і задоволення. Так, в середу артист похвалився світлиною з трьома відрами і одним кошиком грибів. Він написав, що вдалося зібрати більше 5 кілограмів грибів, білих і маслят. Знайшла стільки грибів пара в лісі на Дніпропетровщині. Сім’я Бабкіних поласувала смаженою картоплею з білими грибами.

«Задоволені на 100%», – написав Бабкін.

Нагадаємо, нещодавно Сніжана виклала на сторінці чоловіка в Instagram відео, на якому вона плаче. Жінку дуже засмутило те, що в неї вкрали її власний акаунт в Instagram, адже Сніжана була відомою блогеркою, вона багато сил, часу і навіть грошей вклала в свій акаунт, і він приносив родині прибуток під час карантину.

Схожі статті