У кожусі, з довгими вусами й у теплій шапці – Сергій Бабкін ошелешив прихильників своїм виглядом

Український співак спеціально до Дня Незалежності України випустив новий альбом та постав перед шанувальниками у несподіваному образі.

43-річний співак Сергій Бабкін підготував для прихильників приємний сюрприз – випустив новий альбом під назвою “Далі ми самі”. В альбом увійшли композиції виключно українською мовою. Вихід у світ нового творчого продукту він анонсував напередодні на своїй сторінці в Instagram. Співак зазначив, що всі кошти, отримані за прослуховування нових пісень, від спрямує на потреби ТрО  міста Харкова та волонтерським організаціям. Таким чином Бабкін хоче допомогти рідному місту, адже сам із Харкова. За словами виконавця, спочатку було створено просто окремий сингл “Далі ми самі” ще навесні в березні. Тоді всі кошти, які вдалося отримати за реліз пісні, Сергій перерахував Харківській обласній дитячій клінічній лікарні №1.

Сергій Бабкін постав в образі Кобзаря

Проте війна не вщухала і далі руйнувала міста та життя сотень тисяч людей. Тому й пісні про війну не припинялися писатися, думки складалися у рими, в голові лунали мелодії, народжувалися на світ пісні. Таким чином назбиралося пісенних творів аж на цілий альбом “Далі ми самі”.

Крім чудових та щемливих пісень про війну, особливу увагу привертає композиція “Заповіт”. Твір є оригінальною адаптацією усім відомого вірша Тараса Шевченка. За музичну основу композиції було взято пісню Боба Марлі No Woman No Cry. Духом Великого Кобзаря пронизана і нова платівка виконавця — про це свідчить обкладинка-алюзія на портрет Тараса Шевченка. У самих пісенних композиціях можна почути вставки з поетичних творів письменника.

Сергій Бабкін постав в образі Великого Кобзаря
Сергій Бабкін постав в образі Великого Кобзаря

З початку повномасштабної війни виконавець виступив приблизно на 30 благодійних концертах в Німеччині, Литві, США, Латвії, Чехії, Естонії та Польщі. Бабкін виступав у складі проєкту “Доброго вечора, ми з України!”, а також сольно. Він є уродженцем та почесним громадянином  міста Харкова, яке зазнало нищівних ударів та руйнувань у результаті обстрілів.

 

Схожі статті