24-річна дружина Комарова розгулювала по Києву в сорочці та з маком у волоссі: чоловік відреагував

Дружина ведучого "Світ навиворіт" Олександра Кучеренко поділилася в Instagram світлинами, де гуляє Києвом. З ким була та як відреагував чоловік.

Модель, журналістка та просто красуня Олександра Кучеренко показала фото, де у сорочці ручної роботи бренду kvit.k.a та червоними маками у волоссі гуляє на Софіївській площі. На світлинах дружина відомого ведучого усміхнена, натхненна та щаслива.

Олександра Кучеренко прогулялася в центрі Києва

Виявляється, володарка титулу “Міс Україна-2016” не просто прогулювалася в центрі Києва, а позувала для патріотичної фотосесії у вбраннях у національному стилі. Одне з фото Олександра розмістила в День Незалежності на своїй сторінці та привітала земляків з радісним святом.

 

Зокрема дівчина наголосила, якою важливою для всіх українців сьогодні є боротьба за незалежність, адже від цього залежать цінності, свобода та відповідальність кожної людини. І ніхто не сміє забирати в українського народу право жити у вільній та рідній країні, під мирним небом.

Дмитро Комаров відреагував на фото й допис дружини лаконічно та з любов’ю – коментарем у вигляді сердечка.

З початку повномасштабної війни Олександра Кучеренко не виїжджала за межі України і весь час залишалася в Києві. Вона поділилася з підписниками, що бачила Київ різним: безлюдним, задимленим, із сиренами, проте “квітка завжди знайде можливість розцвісти навіть у найважчий час”.

Чоловік ведучої  Дмитро Комаров наразі захищає рідну землю та активно займається волонтерством. Нещодавно на аукціоні він продав свою елітну автівку, а отримані за неї кошти у сумі 1 мільйон гривень віддав на закупівлю авто для військових. Машини було придбано у Латвії і їх уже доставили в Україну. Вдалося придбати кілька пікапів, джипів та мікроавтобус.

Схожі статті