Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу після її повернення зробив остаточний вибір: “Справа йде до весілля”

Не так давно стало відомо, що знаменита російська співачка Ані Лорак повернулася до колишнього чоловіка у Туреччину. Але бізнесмен вже зробив свій вибір.

Після початку повномасштабної війни на території України Ані Лорак зробила антивоєнну публікацію, а потім видалилася з Instagram. Згодом стало відомо, що співачка зібрала свої речі, доньку і покинула Російську федерацію. З тих пір вона не з’являлася в Москві.

Екс-чоловік Ані Лорак після повернення зірки визначився і готується знову одружитися

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Екс-чоловік Ані Лорак після повернення зірки визначився і готується знову одружитися. Донька співачки та колишній чоловік Мурат

Через деякий час стало відомо, що маленька Софія знаходиться разом зі своїм батьком Муратом. На носі у чоловіка весілля, адже минулого року він запропонував своїй дівчині Лілії вийти заміж. І поки фанати вважали, що Ані Лорак покинула свою дитину, вона знаходилася у колишнього чоловіка в Туреччині. Саме такою інформацією не так давно поділився пан Гінсбург.

“Що зараз коїться в душі Лорак, уявити важко. Цікаво, що, за останньою інформацією, артистка розлучилася з Єгором Глєбом. Вони були разом три роки, і здавалося, що справа йде до весілля. Однак зараз, як стверджує джерело, Ані зібрала валізи і відлетіла до колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу”, — повідомив він у інтерв’ю виданню SOLENKA.INFO.

І хоча шанувальники артистки встигли зрадіти, адже сподівалися на воз’єднання пари, не так давно стало відомо, що Мурат та його наречена Лілія покинули Туреччину та повернулися до Києва у свою квартиру. У пари все добре і вони не збираються скасовувати свої плани через Ані Лорак.

Тим часом у співачки, як пліткують все зовсім погано: на неї подали до суду у російській федерації, бойфренд Лорак покинув, а грошей з кожним днем стає все менше. Чим завершиться уся ця історія навіть важко уявити, адже Ані Лорак стала вигнаницею і в росії, і в Україні.

Схожі статті