Чия коханка Марія Яремчук? Пономарьов визнав, що перебував у стосунках з зіркою: “Я тепер офіційний обранець”

Свого часу Марія Яремчук стала відкриттям вітчизняного шоу-бізнесу. І хто знає, якби вона продовжила кар'єру, могла би стати украінською Аріаною Гранде?

Марія Яремчук — одна з найтаємничіших красунь українського шоу-бізнесу. Про своє особисте життя дівчина ніколи не розповідала, а журналісти могли лише здогадуватися, що ж відбувається у серці артистки. Єдиний скандал, у який Марії довелося потрапити стався не за її провини.

Чия коханка Марія Яремчук

Колишній об'єкт зітхань Олександра Пономарьова Марія Яремчук похизувалася одягом для малюка
Чия коханка Марія Яремчук

Олександр Пономарьов, очевидно, намагаючись підштовхнути до чогось артистку, або ж просто пропіаритися, заявив пресі, що знаходиться у романі з Марією.

“Ви відстали від життя, у мене з Марічкою Яремчук роман! Так, тепер я офіційний хлопець Яремчук!”

Втім після жорсткої відповіді співачки, її колега зробив публічну заяву про те, що пожартував.

Однак, любовні стосунки Марії прописували не тільки з Пономарьовим. Свого часу співачка рушила на відпочинок до Сполучених Штатів Америки у компанії друга, репера Ліона. Саме тоді почали поговорювати про не товариський характер стосунків між ними.

Чия коханка Марія Яремчук

Зараз Марія веде закритий образ життя, і їй вдається приховати від публіки абсолютно все, що відбувається поза камерами. А перед камерами вона більше не з’являється, так як декілька років тому завершила творчу кар’єру.

Нагадуємо, що офіційною причиною  даного рішення стала фобія артистки перед публічністю. Яремчук зізнавалася, що їй було неймовірно важко виступати перед великою аудиторією і стояти на сцені. Через це вона не захотіла на неї повертатися.

Активність у соціальних мережах Марія Яремчук проявила тільки після початку повномасштабної війни в Україні. Зірка зайняла жорстку позицію проти російської федерації і навіть випустила нову композицію.

Схожі статті