Жінка Остапчука чистить вдома матраци, а він з дітьми від іншої засмагає в Канаді: “Тільки водичка не солона”

Дружина Володимира Остапчука 36-річна Христина Горняк засвітилася в Києві, поки її чоловік у Канаді. Як так вийшло, що вони розминулися.

Благовірна Остапчука Христина Горняк була помічена на дорогах Києва в салоні власного авто. Отже, танцююча адвокатка, як вона сама себе величає, повернулася із-за кордону до рідного дому. Про це свідчить нещодавнє відео в її сторіз.

Дружина Остапчука повернулася до Києва

Дівчина зізналася, що дуже скучила за рідним містом і неймовірно рада повернутися. Та повертатися і є куди, адже зіркова пара будує розкішний маєток під Києвом. Недавно Христина хизувалася будинком, щоправда, ще не добудованим.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Христина Горняк повернулася до Києва без чоловіка

Там залишалося зробити облицювальні роботи, провести електрику та встановити сантехніку. Також адвокатка розповіла, що вони вже висадили біля дому дерева та лаванду. Тож новосілля, схоже, справа часу.

Остапчук проводить час із дітьми в Торонто

Володимир Остапчук у цей час також запостив фото, з огляду на яке зрозуміло, що перебуває він дуже далеко від коханої – аж у Канаді. Саме туди він полетів, щоб нарешті побачити своїх двох дітей від першого шлюбу – доньку Емілію та сина Евана. Видно, що діти з татусем добре проводять час на пляжі. Проте ведучий зазначив, що є один нюанс: “Тільки водичка не солона”.

Остапчук поїхав до дітей у Торонто
Остапчук поїхав до дітей у Торонто та проводить з ними час на пляжі

У свою чергу, його дружина в Києві вирішила навести порядок і взялася за матраци. У сторіз вона звернулася до підписників: “Друзі, нагадайте, хто може почистити дивани та матрац”.

Нагадаємо, що Христина Горняк перебувала в Братиславі у Словаччині разом зі своїми подругами. Остапчук залишався в Києві. Йому вдалося виїхати, але він поїхав не до дружини, а до своїх дітей у Канаду.

Войченко не сприяла спілкуванню колишнього чоловіка з дітьми

Колишня дружина відомого ведучого Олена Войченко тривалий час не сприяла спілкуванню екс-чоловіка та дітей. Проте все обміркувавши, колишнє подружжя все-таки знайшло консенсус у цій ситуації. Тож поки Войченко не передумала, Остапчук поїхав до Торонто. Схоже, Володимир знову відчув себе батьком та згадав про своїх неповнолітніх дітей та про відповідальність за них.

Войченко тривалий час не сприяла спілкуванню Остапчука з дітьми
Олена Войченко тривалий час не сприяла спілкуванню Володимира Остапчука з дітьми

Сама Олена Войченко раніше зізналася, скільки їй та дітям обходиться життя в Канаді. Вона назвала суму 2000 канадських доларів, і це тільки за місяць. Хоча мешкають вони з власниками будинку, які прихистили жінку. Перший місяць було безкоштовно, а потім уже ні. Та й не дивно, адже найдорожчими містами в Канаді вважаються Ванкувер та Торонто.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".