Вагітна Наталя Могилевська радісно поділилась новиною: “Завдяки війні я знайшла кохання всього життя”

Наталя Могилевська є прикладом того, що війна це не перепона для справжнього кохання. Співачка зустріла коханого чоловіка в умовах війни і дуже з ним щаслива

Відома українська співачка Наталя Могилевська на своєму шляху зустрічала багато чоловіків, серед них були і танцюристи, і співаки і бізнесмени. Але з жодним у Могилевської не вдалося побудувати ідеальні стосунки на все життя. Попри невдачі у  відносинах, Могилевська вдячна кожному чоловіку, який приходив у її життя і навчив жити по-різному та допоміг їй більше дізнатися себе.

Н
Наталя Могилевська задарована квітами від коханого

Могилевська завжди була під прицілом, співачці приписували безліч романів, з молодими артистами талант-шоу, як наприклад Макс Барських та Влад Дарвін. З відомими чоловіками як Ектор Хіменес-Браво, або зірку танцполу Влада Яму. Але як було насправді, Наталя майже ніколи не розповідала, навпаки підігрівала чутки про свої романи та популярність серед чоловіків різної вікової категорії.

Співачка ніколи не соромилась розказувати про нових чоловіків, натомість про останнє кохання Наталя поки замовчує. Розкриває поки що лише маленький шматочок знайомства та свого щастя, але інтригує та обіцяє розповісти історію нового кохання після того, як завершиться війна в Україні.

Н
Наталя Могилевська випромінює щастя, подароване новим коханням

Наталя зустріла своє нове кохання в перші дні повномасштабної війни і вони продовжують будувати стосунки,які роблять Могилевську щасливою. Ніяких імен та подробиць Наталя поки не розкриває, але відомо, що обранець співачки довго жив за кордоном, а саме в Америці та повернувся в Україну. Також відомо, що загадковий чоловік не є військовим та старше від Наталі.

На всі концерти коханий їздить разом з Наталею, підтримує та оберігає її і майже завжди знаходиться поруч. І допоміг безпечно відправити вагітну сестру Могилевської за кордон. Наталя каже, що з цим чоловіком їй не страшна навіть смерть.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.