Андрій Данилко давно став батьком: в оточенні Вєрки Сердючки розповіли про двох синів зірки, яких він приховує

Українська суперзірка Андрій Данилко, який прославився під псевдонімом Вєрка Сердючка, роками запевняє, що він не має дружини та дітей. Однак, односельчани його матері повідали інше.

Окрім того, що Андрій Данилко ретельно оберігає свою репутацію затятого холостяка, він за усю кар’єру жодного разу не засвітив свої стосунки. Навколо чоловіка ходили різні чутки. Одні з них були обґрунтовані, інші — ні.

Але деяким журналістам вдалося дізнатися, що нібито у Андрія навіть є діти. Цю інформацію вдалося здобути Газета.ua. Подейкують, що у зірки двоє синів. Як це сталося?

Андрій Данилко давно став батьком

З'ясувалося, що в Андрія Данилка є двоє рідних дітей
Андрій Данилко давно став батьком

Так, жителі села, в якому колись проживала покійна матір знаменитості розповіли, що у Андрія Данилка є двоє дітлахів.

“Старшого сина він назвав на честь діда по маминій лінії, а молодшого — як свого батька. Він так завжди хотів”, — кажуть в оточенні співака.

Таким чином спадкоємців мають звати Іван та Михайло. Звісно, особистість жінки, яка народила хлопчиків, люди називати не стали та не насмілилися. Але варто відмітити, що і деякі односельчани впевнені, що насправді Андрій — самотній, бездітний, а плітки про його спадкоємців лише здогадки, і нічого більше.

Андрій Данилко вразив зізнанням про зміст його переписок з Костянтином Меладзе
Андрій Данилко давно став батьком

Нагадуємо, що не так давно Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше пояснив, чому за 50 років жодного разу не одружився. Артист вважає, що просто не створений для шлюбу. Мовляв, намагався владнати особисте життя, але нічого не вийшло. І хоча йому приписують роман з Інною Білоконь, насправді партнерка зірки по сцені заміжня і виховала двох прекрасних дітей.

Інформація про нетрадиційну орієнтацію артиста також не підтвердилася. Оточення знаменитості в один голос говорить про те, що Данилко віддає перевагу жінкам.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.