Роками Алла Мазур ховала свого чоловіка від публіки, та все змінилося: зірка показала, хто проводить час з нею

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур роками приховували правду про свої стосунки. Втім, журналісти мають версію щодо особистості чоловіка зірки.

Відома українська телеведуча Алла Мазур одна з тих, кому вдалося приховати особистість свого обранця. Зірка народила сина Артема, але так і не викрала правду про свого чоловіка. Думки журналістів з цього приводу відрізняються. Одні вважають, що Алла Мазур самотня, інші підозрюють, що її благовірним може бути Роберт Опаленик.

Як виглядає чоловік Алли Мазур

Як виглядає чоловік Алли Мазур

Так, саме його знаменитість декілька разів показувала своїм шанувальникам. Однак це виглядало вельми природньо і насправді може ні про що не свідчити. Алла та Роберт — колеги, адже обидва являються шеф-редакторами у програмі новин ТСН. Втім, позиція чоловіка більш крута. Вважають, що Роберт — сірий кардинал проєкту.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Як виглядає чоловік Алли Мазур

Їхні спільні виходи на захожах та кадри, на яких вони взаємодіють виглядають неймовірно. Складається враження, ніби між парою повне взаєморозуміння. З віком стало зрозуміло, що і Артем Мазур дуже схожий на колегу своєї мами.

Втім, існує одне “але”. Коли Алла Мазур захворіла раком вона розповідала, що єдиною людиною, яка постійно знаходилася з нею так у весь час допомагала була її подруга. Це зізнання схиляє до висновку, що навіть якщо у Алли Мазур та Роберта був роман, він давно закінчився.

Нагадуємо, що на початку минулого року Алла Мазур об’явила про повну ремісію. Звісно, зірка має постійно проходити обслідування, адже рак може повернутися. І тим не менш, телеведуча дуже сильно змінилася як зовнішньо, так і внутрішнє. Зірка навіть зізналася, що кардинально змінила свою думку про коротке волосся у жінок і тепер хоче донести її до глядачів.

Схожі статті