Втер носа Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу та його молода наречена показали співачці, як треба любити Україну

Мурат Налчаджиоглу, відомий як колишній чоловік співачки Ані Лорак, разом з новою нареченою Лілією приїхав до Києва, чим показав колишній, що Лорак зрадниця

Раніше турецький бізнесмен Мурат жив в Україні, тому що його наречена та колишня дружина родом з України, чоловік прожив в Україні більше 15-ти років. Мурат успішно займався бізнесом та будував родинні відносини зі співачкою Ані лорак, яка на той момент мала неймовірну популярність і любов на рідній землі.

Мовчазна Ані Лорак
Мовчазна Ані Лорак

Роман Ані та Мурата був яскравим та гармонійним, спочатку пара довго зустрічалася, потім вони почали жити разом, через деякий час відгуляли пишне весілля та народили доньку, яка нині живе з Лорак в країні агресора. Але у шлюбі пара довго не протрималась, ніби-то Мурат зрадив зіркову красуню і через це пара розлучилася.

Після розлучення кожен жив своїм життям, Мурат повернувся до Туреччини та розвивав свій бізнес, а Лорак обрала популярність у росії де й перебуває досі. Виявляється, не тільки українців з корінням обурює позиція “мовчання” Лорак, а щей й її колишнього чоловіка з Туреччини.

Нещодавно Мурат повернувся до України з новою нареченою Лілією Реус, родом з Одеси. З якою вони разом займаються виробництвом і продажем косметичних засобів “Farmasi”. Більше про наречену Лілію нічого не відомо. Мурат не охоче розкриває її особистість.

Колишній чоловік Лорак Мурат відвідав Україну
Колишній чоловік Лорак Мурат відвідав Україну

Пара розгулювала по Києву та показала, яке насправді повинне бути відношення до України. Також Мурат відвідав посольство Туреччини у Києві та судячи з усього, має намір запустити в Україні свій проєкт, але який, поки невідомо. Цим фото, навіть без прямого посилу, колишній Лорак, Мурат показав, хто насправді був зрадником в їх родині. Лорак і на це ніякої реакції не показала.

Схожі статті