Ведучий “Холостяка” і “Холостячки” Григорій Решетнік розповів про корпоративи у війну: “Пішли замовлення”-

Григорій Решетнік зізнався, наскільки сильно його турбує питання роботи, оскільки на ньому лежить відповідальність за дітей, дружину та батьків

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік є улюбленцем глядачів та зіркою каналу СТБ, завдяки проєктам “Холостяк”, “Холостячка” , “Неймовірна правда Українців” ( У минулому “Неймовірна правда про зірок”) та нового шоу “Як ти?”.

Григорій став відомим завдяки своєму неймовірно приємному голосу, над яким працював і працює досі, щоб удосконалювати свою професійність, його голос називають “Оксамитовим”, тому що відірватися від  екрану, коли там говорить Гриша – неможливо.

Незамінний ведучий шоу “Холостяк”,як і багато журналістів і зірок телебачення втратив роботу, довгий час СТБ не запускало нових проєктів, лише новини. А розважальний контент не на часі, знімати те, що людям потрібне менше з усього, не найкраща ідея. До того ж з фінансуванням каналів також є велика проблема.

“До війни я був дуже затребуваним ведучим на проєктах, корпоративах, весіллях, а зараз, мене як багатодітного батька звичайно турбує питання роботи” – зазначив Григорій.

З початку повномасштабної війни росіян, Решетнік з родиною переїхали в Івано-Франківськ, натомість їхати за кордон зіркова родина і не думала. Григорій розповів, що його сфера діяльності зараз помермерла, а роботи в ній “нуль цілих, нуль десятих”.

Григорій Решетнік готується до виступу
Григорій Решетнік готується до виступу

Щодо проведення заходів у воєнний стан, Григорій висловився таким чином: ” Святкування зараз доречні, якщо не перетинають межу. Життя продовжується, треба працювати, заробляти гроші та допомагати ЗСУ” Натомість зауважив, що ринок івент-заходів і рекламний ринок, також як і ринок телебачення на нулі і роботи дуже мало.

Але Григорій зізнався, що зараз вже почали надходити пропозиції щодо проведення заходів і з’явилося шоу “Як ти?” на рідному для Решетніка СТБ.

Схожі статті