Після втечі з України Влад Яма вразив своєю новою професією: проміняв хореографію на безкінечні вечірки

Знаменитий український хореограф Влад Яма вже активно викликає критичні зауваження щодо його діяльності в Сполучених Штатах Америки. Так в чому ж справа?

Після початку повномасштабної війни на території України фанати Влада Ями буквально загубили його. Уся справа в тому, що знаменитість зрадив своїм звичкам показувати буденне життя в соціальній мережі Instagram, і натомість показував лише архівні кадри.

Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу публічно
Після втечі з України Влад Яма вразив своєю новою професією

Логічно, що користувачі одразу зрозуміли — хореографу є що приховувати. І не менш логічним висновком була зміна місцезнаходження зірки. Через декілька місяців Влад зізнався, що дійсно покинув Україну. Артист евакуювався разом з родиною до Сполучених Штатів Америки. Але свою аудиторію запевнив: зробив це ще до того, як чоловікам заборонили виїзд.

Після втечі з України Влад Яма вразив своєю новою професією

Тривалий час Влад взагалі нічого не розповідав про свою діяльність за кордоном. Та згодом він об’явив, що готовий брати учнів для дистанційної хореографії, а ще через декілька місяців почав збирати гроші на благочинність. Однак, його вибір виявився дещо неочікуваним.

Після втечі з України Влад Яма вразив своєю новою професією

Так, український хореограф тепер став діджеєм. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram постійно з’являються нові відео, на яких він розважає публіку. І хоча усі кошти ідуть на допомогу Україні, Владу раз у раз доводиться зіштовхуватися з агресивною критикою його діяльності. Мовляв, як він може дозволяти собі веселощі, поки його співвітчизники страждають в Україні.

Влад Яма не мовчить і не втомлюється пояснювати користувачам, що робить це лише задля збору коштів. Втім, варто відмітити, що заробляє на майбутню перемогу України вечірками лише Влад.

Схожі статті