Заради кого Олена Мозгова розлучилася з Олександром Пономарьовим: голову продюсерки затуманив чоловік Гайтани

Свого часу розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової наробило багато гаміру як в світських колах, так і серед фанатів артиста. Що ж сталося насправді?

Шлюб Олени Мозгової та Олександра Пономарьова здавався вельми цікавим для фанатів артиста. Спадкоємиця легендарного композитора Миколи Мозгового та неймовірно талановитий вокаліст склали популярну зіркову пару.

Втім, обидва вирішили не реєструвати свій шлюб, а перебували в цивільному. Дочку Олени від іншого чоловіка Зою Олександр прийняв як свою, а незабаром у подружжя народилася спільна дитина Євгенія.

Заради кого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Заради кого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Однак раптом український шоу-бізнес сколихнула новина — Олена Мозгова пішла від Олександра Пономарьова. Чутки навколо цього розставання точилися різні. Втім, продюсерка дала офіційний коментар, в якому запевнила, що це її рішення і обґрунтовано воно її коханням до іншого. Але фізичної зради не було.

Згодом журналістам вдалося дістати інформацію, що об’єктом кохання Олени був Едуард Клім, який згодом став чоловіком Гайтани. Стосунків у них дійсно не було. А Олександр Пономарьов підтвердив дану здогадку в одному зі своїх інтерв’ю.

В свою чергу Олена Мозгова не робила ніяких коментарів з приводу цього. Приблизно через 20 років Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше звинуватив Мозгову у фізичній зраді. Це стало переломним моментом у стосунках екс-пари, і продюсерка публічно попросила артиста, щоб він назавжди про неї забув, а з журналістами обговорював інших своїх жінок, яких в нього було достатньо.

Заради кого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим. Едуард Клім та Гайтана

Варто відзначити, що наступна дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк дійсно звинувачувала його у численних зрадах. Мовляв, саме це і стало причиною їхнього розлучення.

Схожі статті