Катя Осадча натякнула, що своїх дітей до навчальних закладів не відпустить 1 вересня: “Хочу, щоб мене почули”

1 вересня — дуже хвилююча дата для всіх українських батьків. Сьогодні неможливо творити якісь довгострокові плани, а там паче сподіватися на безпечність світу. Все літо точилися дискусії з приводу того, чи відправляти діток до навчальних закладів.

Катя Осадча — справжня багатодітна мама українського шоу-бізнесу. Зараз у парі з Юрієм Горбуновим вона виховує двох чудових синочків та всім серцем вболіває та переживає за старшенького Іллю, який поїхав на навчання закордон. Як і у всіх наших мам, які 1 вересня завжди відводили діток до навчально-виховних закладів, у зірки “Світського життя” болить душа за майбутній учбовий рік.

Катя Осадча натякнула, що своїх дітей до навчальних закладів не відпустить

Вже кілька місяців у суспільстві тривала дискусія про те, як правильно вчинити: відпускати малюків до шкіл та садочків, чи обрати дистанційну освіту. Сьогодні немає в Україні куточка, який би здавався повністю безпечним, тим паче, знаючи цинічність ворога. Багато батьків виступили проти відвідування ЗОШ через велику вірогідність того, що окупант поцілить саме у їхніх синочків та донечок.

Дружина Юрія Горбунова нагадала всім, в який тривожний час доводиться приймати надскладне рішення про те, щоб не залишати малюків без спілкування та освіти:

“Сьогодні хочу, щоб мене почули батьки в різних куточках світу. Ваші діти або вже пішли до школи наприкінці серпня, або йдуть найближчим тижнем, і ви просто уявіть на секунду, що ви збираєте свою дитину до школи і кладете не сендвіч на обід, а їжі на три дні, адже бомбосховище, де може привалити дітей можуть розбирати саме стільки часу, а ще ліхтарик, ліки, змінний одяг, павербанк і скрізь вкласти записки з контактами батьків. Ні, це не збір в табір на тиждень, це збір в звичайну українську школу в вересні 2022 року”, — пише ведуча на сторінці в Інстаграмі.

Слід звернути також увагу, що спершу своїми думками зірка поділилася на англійській мові. Катя потужна лідерка думки і тому хоче достукатися до європейців, які повністю не розуміють всієї трагічності ситуації у наші країні.

Нагадаємо, що середній син Осадчої вже може відвідувати дитячий садок, як і молодший ясельну групу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.