Проросійська співачка Надія Бабкіна приїхала з концертом до окупованого Маріуполю: Бєдняков лютує

З початку повномасштабної війни українські артисти розчарувалися в російських колегах, які не бачать правди, а лише чують те, що їм наказують слухати, аби не попасти під статтю чи не позбавитись роботи

Майже вся каста акторів, співаків, режисерів, продюсерів, телеведучих, художників намагалися з перших днів достукатися до впливових на маси людей у країні агресора, записували відео-звернення, просили, доводили правду, благали відкрити очі і почати говорити правду, але все було марно,  на жаль.

Збентежених зірок багато, ніхто не очікував такої мовчазної зради, особливо від тих, хто має українське коріння. Натомість ситуація не заважає російським артистам як і раніше приїжджати “на заробітки” до України.

Однією з цинічних співачок виявилась російська артистка Надія Бабкіна, ця панночка приїхала в окупований Маріуполь з концертом. Мало того, що вона співала україномовні пісні, які є народною творчістю Українського народу, так вона ще й зробила фото з ансамблем на фоні Маріупольського Драматичного театру, на який безжально скидала бомби росія. А українці, ховалися в будівлі Драмтеатру та помирали від холоду, голоду, страху і бомб, а також від насилля російських окупантів. Яка ж цинічність!

На такий фортель багато українських зірок та людей відреагувало, це фото розлетілось по історіях у instagram, але найбільше обурення це викликало у Андрія Бєднякова, який родом з Маріуполя. Ведучий виклав історію з цим фото безглуздої відданості російському дияволу, та емоційно прокоментував цинічний вчинок співачки.

C
Cкріншот історії з instagram Бєднякова

Також, сама Бабкіна не соромиться викладати відео з концертів і нагло заявляє: “ми приїхали сюди з великою повагою та любов’ю”. Також артистка вже відвідала Луганськ та планує влаштувати тур по окупованим містам Донецької та Луганської областей.

Схожі статті