Ірина Горова зізналася, що новий коханий робить її щасливішою, ніж робив Потап: “Він просто взяв мене за руку”

Ірина Горова засновниця великої продюсерської імперії "Mozgi", яка була створена разом з колишнім чоловіком, співаком Потапом, повернулася в Україну заради бізнесу

Ірина Горова про перші дні війни

В перший день Ірина взагалі не вірила і нічого не розуміла: “Як таке могло статися у 21 сторіччі”. На другий день Ірину охопила паніка, тому що прокинулася жінка під звуки вибухів: “Над нашим домом літали винищувачі, але ми тоді нічого не розуміли, але коли я побачила вибух, я зрозуміла, треба щось робити”. Ірина з родиною ховалися у підвалі, але сильна жінка не полишала роботу та продовжувала підтримувати своїх артистів. Через декілька днів Ірина вивезла родину, зібравшись за 2 години і тільки тоді оговталась і трохи заспокоїлась.

Ірина Горова з сином
Ірина Горова з сином

Кохання у родині Ірини Горової

Старша донька Ірини Наталя перед початком повномасштабної війни поїхала на відпочинок до Грузії з нареченим та дуже переживала за маму і брата, Ірина навіть не одразу сказала дочці, що виїхала за кордон, аби та не переживала. Натомість Наталя в цей час прийняла пропозицію нареченого і вже встигла вийти заміж за Ліванськими традиціями свого нареченого, але віру не приймала. Але ставати бабусею, Ірина поки не поспішає

На собі Ірина також не ставить хрест, вона не приховує, що має коханого чоловіка, який робить її щасливою та не обрізав їй крила, вона відчуває себе вільною та коханою. Але їмені обранця Ірина поки не розкриває, натомість в словах відчувається гармонія та гордість за свого коханого чоловіка: “Я в тих стосунках, які найкрутіші в моєму житті”.

Молодший син Ірини і Потапа не відстає, він має дівчину, юна пара почала підтримувати один одного під час війни і таким чином зрозуміли, що закохані один в одного попри обставини і відстань.

Патріотична Ірина
Патріотична Ірина

Горова про стосунки з Потапом та роботу

Потап допомагав нам виїхати за кордон та завжди підтримує сина і мене. Ми спілкуємося, але наш спільний бізнес зараз більше на мені, я більше вкладаюся. “Зараз ускладнює співпрацю відстань, та і я більше сконцентрована на розвитку в Україні, а Потап за кордоном”. Але це не означає, що співпраця буде на паузі. Але Сама Ірина залишається в Україні, каже що хоче жити в відбудованій, щасливій і вільній країні.

Детальніше дивіться в інтервью:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.