У Кондратюка народився син? Зірка показав маленького хлопчика, який схожий на нього, як дві краплі води

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше показав архівний кадр, ра якому постав маленький хлопчик дуже схожий на знаменитість. Усі деталі в статті.

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк майже ніколи не обговорює з пресою особисте життя. Зірка дуже закрита людина, і оберігає родину від публічності. Втім, з часом він все ж таки почав більше часу приділяти розвитку особистих блогів в соціальних мережах. І ба більше, фанати все частіше помічають, що він активний в Інстаграм.

Ігор Кондратюк показав маленького хлопчика, який схожий на нього

60-річного Ігоря Кондратюка не впізнати
Ігор Кондратюк показав маленького хлопчика, який схожий на нього

Тож днями йому дійсно вдалося здивувати користувачів популярної платформи. А вся справа в тому, що він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на якій зображений маленький хлопчик. Неозброєним оком можна помітити, що дитина неймовірним чином схоже на Ігоря Кондратюка. Власне, це він і є.

Майбутній знаменитий продюсер сидить за партою у піонерській формі і точно не нагадує людину, яка через 40 років буде активно виступати проти російської федерації. Саме про це і почали йому написувати користувачі у коментарях.

Однак Ігор Кондратюк одразу ж дав пояснення, що тоді він був такою самою дитиною, як і всі: без вибору та без права голосу.

Нагадуємо, що з початку повномасштабної війни на території України у Ігоря Кондратюка постраждав будинок. Втім, йому та його родині вдалося евакуюватися. Сім’я вирушила на захід, де і облаштувалася.

Перший час продюсер взагалі жив в офісі. Як зараз ідуть справи у зіркової родини достовірно невідомо, але судячи з усього, Ігор Кондратюк намагається зберігати в собі позитив. Чоловік вже підкреслив, що найголовніше, що його сім’я ціла, а все інше – то дрібниці.

Схожі статті