Катя Репяхова показала моложаву тещу Віктора Павліка, яка не втомлюється від квітів та розкішних свят

Катя Репяхова та Віктор Павлік стали для багатьох прикладом справжньої міцної родини. Вони демонструють щоденно екологічне ставлення один до одного і не перестають влаштовувати романтичні сюрпризи. Цікаво подивитися на жінку, яка прищепила популярній білявці такі цінності.

Віктор Павлік і Катя Репяхова у шлюбі з 2020-го року. Пишного інстаграмного весілля у пари не було, адже тоді, у той час трапилося непередбачуване: не стало коханого молодшого сина музиканта. Він дуже боровся за життя, але, не доживши навіть до свого третього ювілею, пішов у небуття.

Така подія лише зміцнила стосунки подружжя, а популярна білявка стала справжньою підтримкою та опорою для свого обранця.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Катя Репяхова показала моложаву тещу Віктора Павліка

Безперечно, про їх стосунки судили у мережі та не тільки. Прихильників співака дивувала чимала різниця у віці з його дружиною. Та слід зазначити, що з часом на Катерину стали дивитися зовсім інакше. Мудра, інтелігентна, вона вражала всіх своєю жіночою енергією та емоційним інтелектом не по роках. Нещодавно Репяхова показала маму, яка все життя піклувалася про дочку.

Виявляється, в обраниці Віктора Павліка є чимала родина. Видно, що у ній всі зберігають теплі стосунки. На день народження неньки її просто задарували квітами, а сама донька повела її у престижний ресторан.

Катя Репяхова показала моложаву тещу Віктора Павліка

Катя дуже тепло говорить про рідну людину, адже вона їй дуже сильно допомагає з синочком. Виглядають жінки попри різницю у віці, як подружки. Обидві обожнюють блонд та слідкують за собою. Крім цього полюбляють разом відпочивати та проводити дозвілля.

Відомо, що теща Віктора Павліка переїхала до Києва з Дніпра. Аби не заважати молодятам будувати своє сімейне гніздечко, вона вирішила жити на орендованій квартирі неподалік від родини. Зі своїм тестем також налагодила відмінні стосунки.

Нагадаємо, що тривалий час ці знаменитості не мали спокою через ряд невирішених питань з колишньою дружиною співака. Лариса Созаєва не раз висловлювалася щодо того, як чинив з нею артист. Більше дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті