Скільки разів насправді одружувався Віктор Павлік і якою по рахунку дружиною стала юна Катерина Репяхова

Четверо дітей від чотирьох дружин. Як виглядають усі жінки популярного українського співака Віктора Павліка та чому артист міняє шлюби один за одним?

Дивовижно, коли людині вдається знайти своє кохання один раз і на все життя. Але не для всіх доля підготувала такий шлях і декому треба докласти зусиль, щоб відшукати своє справжнє щастя.

Український співак Віктор Павлік не залишав спроб знайти свою другу половинку. 56-річний артист був офіційно одружений чотири рази та найцікавіше, що знаменитість має дітей від усіх колишніх жінок. Зірка не тільки рекордсмен за кількістю шлюбів, а ще багатодітний батько українського шоу-бізнесу.

Перший раз поріг РАГСу співак переступив ледь перетнувши межу свого 18-річчя. Саме тоді дружина, на ім’я Лідія, народила Віктору первістка. Подорослішавши, син вирішив не відставати від зіркового тата та став впізнаваним артистом. Але стається так, що молоде подружжя не витримує побуту та непорозумінь, через що подружжя розлучається.

Скільки разів насправді одружувався Віктор Павлік

Й досі невідомо, хто насправді була другою нареченою Віктора Павліка. Фотографії екс-обраниці не з’являлися в інтернет-просторі. Відомо, що жінка, яка подарувала артисту першу доньку родом з Узбекистану. Вона непублічна особа та не бажає, щоб її ім’я з’являлося у заголовках ЗМІ. Справжня причина розлучення пари також невідома.

Скільки разів насправді одружувався Віктор Павлік

Проте за наступними відносинами співака слідкували усі фанати та колеги, оскільки такого бурхливого роману шоу-бізнес не бачив давно. Артист одружився з танцівницею Ларисою Созаєвою. Відносини пари були настільки непередбачуваними, що одного разу закохані розлучилися, щоб згодом одружитися знов.

Скільки разів насправді одружувався Віктор Павлік

У цьому шлюбі виконавець мав сина. Але у 22 роки хлопець помер від тривалої боротьби з онкологією. Можливо що саме ця трагедія стала причиною сімейного розладу, бо не завершивши стосунків з Ларисою, Віктор Павлік закрутив роман з 25-річною білявкою Катериною Репяховою.

56-річного Віктора Павліка помітили у метро
Скільки разів насправді одружувався Віктор Павлік

Різниця у віці у 29 років не завадила співаку запросити нову обраницю до вівтаря. У 2020 році пара офіційно побралася та у 2021 році на світ з’явися хлопчик Михайло, третій син Віктора.

Нагадаємо, що більше інформації про особисте життя Віктора Павліка ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті