Дан Балан одружився після того, як засвітив обручку? Мама співака показала, як гуляли розкішне весілля

Відомий молдавський виконавець Дан Балан вже багато років хвилює серця шанувальників по всьому світі. Та чи існує вигідність, що його власне серце давно зайняте?

Деталі особистого життя красеня дана Балана досі хвилюють більшість його шанувальниць. Але правда полягає в тому, що рівно нічого з того, що відбувається поза камерами та сценою фанатам невідомо. Тож вони можуть лише сподіватися на відривки та кадри, які зливаються у мережу невідомими людьми, і можуть хоч щось сказати про справжнього Дана. Такими не так давно стали знімки з бекстейджу зйомок кліпу.

Мама Дана Балана показала, як гуляли розкішне весілля

Так, знаменитий артист засвітив обручку. Варто відзначити, що вже не вперше шанувальниці підозрюють його у тому, що насправді він не холостяк, і приховує свою обраницю, як Олег Винник. А все заради кар’єри та образу.

Мама Дана Балана показала, як гуляли розкішне весілля

Але так чи інакше, єдині кадри з розкішного весілля, на які можуть розраховувати прихильники молдавського мачо — це кадри виступу Дана, або ж його матері Людмили, яка також користується великою популярністю на приватних заходах.

Нещодавно знаменита білявка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показала, як відгуляла чергове весілля. На превеликий жаль, нареченим виявився не Дан Балан, хоча і трошки на нього схожий.

Мама Дана Балана показала, як гуляли розкішне весілля

Красуня Людмила як завжди виглядала просто неймовірно. Ні для кого не секрет, що мама артиста володіє неймовірними зовнішніми даними, а також постійно працює над своєю розкішною фігурою. Тож для цього заходу вона обрала яскраво рожеву вечірню сукню, яка вигідно підкреслила її фігуру.

Гості були неймовірно щасливі порозважатися разом за суперзіркою. І всіляко демонстрували це оператору.

Схожі статті